TIMANTTINEN LÖYTÖ KOTIIN

P3251069P3251057P3251062

Päivä on taas mennyt melkoiseksi juoksemiseksi paikasta toiseen. Lähdimme jo aamusta liikenteeseen, kävin hakemassa hieman tykötarpeita työprojektejani varten ja mahtuipa aamu- ja iltapäivään paljon kuvattavaakin. Nyt istahdin juuri työpöydän ääreen ja vietän tässä seuraavat pari tuntia hommia tehden. Kun duunit on tehty, ilta huipentuu Tappara-Ilves-matsiin. Aamulla auton nokka suunnataankin jo sitten aikaisin kohti Pohjanmaata ja olen koko päivän yrittänyt muistutella itseäni siirtämään kellot ajoissa kesäaikaan. Matkaan lähdetään jo nimittäin seitsemän maissa, joten herätyskellon on paras herätellä unikeot ajoissa hereille!

P3251063 P3251072 P3251083

Tein tänään pienen ex tempore-ostoksen, kun hakiessani Tigerista paketointitarpeita, huomasin valikoimassa upean persikan värisen korin, jolle keksin heti hyvän käyttötarkoituksen. Kori löysi paikkansa nimittäin työhuoneeni seinältä, jossa oli sitä varten jo sopiva taulukoukkukin. Korin sisuksiin voi asetella kauniisti vaikka lankakerät ja mikseipä sitä voisi hyödyntää myös lastenhuoneessa pikkupehmojen säilytyspaikkana tai keittiössä yrttitelineenä.

Koreja löytyi Tigerista useammassa eri värissä. Valkoinen olisi varmasti värivalintana ollut se monikäyttöisin, mutta sen verran on kevätkärpänen päässyt minuakin puraisemaan, että herttainen sävy vei nyt voiton. Ja hei, hintaa tällä sisustusaarteella oli vain viisi euroa!

Mutta nyt töiden kimppuun — viettäkäähän virkistävä ilta! <3

P3251076 P3251079

*Juliste kehyksineen blogin kautta saatu /Desenio.


Posted in and tagged by NOORA.