KESÄMEKKOAIKAAN

P3261094 P3261110 P3261102


MEKKO MARKS & SPENCER    NILKKURIT ECCO (*blogin kautta saatu)


Kesäaika, kesämekkoaika! Kuvauslainassa näissä kuvissa päälläni ollut Marks & Spencerin mekko päätyi tosiaan lopulta omaan vaatekaappiini, kun mekko vei totaalisesti sydämeni kauniilla printillään ja yksityiskohdillaan. Mekko on erinomainen valinta niin kevättalven juhliin kuin arkeenkin  – se kävi muun muassa tänään paksujen sukkisten ja korkojen kera täydellisesti rippijuhliin asuksi! Pitkät hihat ja kauniit kaulukset sekä vyötäröllä oleva vyö viimeistelevät hempeän ja tyttömäisen lookin ja onkin ihanaa, että kaapistani löytyy nyt sellainen mekko, joka pelastaa näppärästi asukriisejä. Tässä mekossa juhlin nimittäin jo mummuni syntymäpäivätkin! Marks & Spencerin mekkovalikoimaan kannattaakin ehdottomasti käydä tutustumassa jos kevään juhliin on vielä asu hakusessa.

P3261108 P3261113 P3261091

Aamulla lähdimme tosiaan jo aikaisin ajelemaan kohti Pohjanmaata ja Matin kummitytön rippijuhlia. Ilma oli upean keväinen huimasta tuulesta huolimatta ja pikainen roadtrip olikin oikein mukavaa ohjelmaa viikonlopulle. Nyt olenkin sitten haukotellut tv:n ääressä jo pienen tovin ja taidan napata seuraavaksi kirjan käteeni ja rentoutua hetken lueskellen. Taustalle laitan pauhaamaan tanssivat tähdet ja valmistaudun akkuja lataillen uuteen viikkoon. Toivottavasti kellojen siirto ei pistä unirytmejä aivan päälaelleen ja huhtikuuta kohti kipitellään virkein mielin.

Rentouttavaa iltaa kaikille! <3

P3261107


Posted in and tagged by NOORA.