PERJANTAIN PARHAAT PALASET

P3241020

Hattaraisen söpöisää perjantaita! On viikonlopun aika ja se tarkoittaa sitä, että tänään dinneri ei ole täydellinen perjantai-illallinen ilman suussasulavaa jälkiruokaa. Kiireinen viikko imi kuitenkin allekirjoittaneesta kaiken ylimääräisen energian, joten tällä kertaa mennään siitä mistä aita on matalin ja valmistetaan iltakahvin kaveriksi makoisia jälkiruokatoasteja.

Herkullinen viikonloppu alkakoon — voidaan hyvin ja nautiskellaan!

P3241047 P3241023 P3241028

Paahda paahtoleivän siivut paahtimessa ja voitele leivät reippaalla kerroksella marjaisaa tuorejuustoa. Viipaloi tuorejuuston päälle marjoja tai vaikkapa ohuita mangon siivuja ja murenna väliin suklaacookie tai raasta päälle hieman tummaa suklaata. Aseta kansi päälle ja leikkaa leipä kolmioiksi. Aseta leivät kauniisti tarjolle, kutsu kaverit kokoon, kilistelkää skumppalaseja ja herkutelkaa!


Posted in and tagged by NOORA.