HALUAISITKO SINÄ POSTIKORTIN?

IMG_4084 IMG_4086

Siitä on jo miltei pari vuotta, kun lähetin teille viimeksi postikortteja. Muistatteko vielä tämän postauksen? Tuon kirjoituksen jälkeen olen toistuvasti saanut teiltä pyyntöjä ja kainoja toiveita, että uusisin tuon tempauksen ja laittaisin jälleen kortteja matkaan. Asia on ollut siis jo pitkään mielessäni, mutta nyt, ostettuani pinkallisen Annariikka Qvistin uusia kesäkortteja, päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Kortit ovat nimittäin aivan hykerryttävän kauniita.

Katsokaa nyt tuota suloista kettua kukkaniitylläkin!

Jos siis podet tällä hetkellä sydänsuruja, kipristelet kevätflunssan kourissa, vietät syntymäpäivääsi tai toivot muuten vaan kovasti, että postiluukustasi tipahtaisi kortti, laita minulle postitustietosi sähköpostitse osoitteeseen ccnoora@gmail.com. Ja toki viestiin saa muitakin kuulumisia raapustella! Kirjoittelen matkaan ainakin pari korttia, mutta jos mailini alkaa kohta täyttyä useammistakin yhteystiedoista, saatan kiikuttaa postiin useammankin kortin. Sovitaan vaikka niin, että arvon korttien vastaanottajat saamieni viestien joukosta, jotta homma pysyisi reiluna.

Minä ja kesän kauneimmat kortit jäämme siis odottamaan viestejänne! <3

IMG_4087 IMG_4089


Posted in and tagged , by NOORA.