VANHA TARU ON VASTUSTAMATON

IMG_3968IMG_3977IMG_3976

”Vieraamme, vieraamme, olet meidän vieraamme, lautasliina kaulalle, cherie, ja sitten nautimme! Keittoa! Herkkuja on nyt joka laatua! Maista vaikka, maistuu voilta, jos et usko kysy noilta! ”

Onko vaikea arvata minkä elokuvan ensi-iltaan olen juuri matkalla? Kaunotar & Hirviö on aina kuulunut suosikkileffojeni joukkoon ja katsoin tuon legendaarisen klassikon viimeksi vain parisen viikkoa sitten. Osaan kutakuinkin laulujen sanat ulkoa, valtaosan itseasiassa vuorosanoistakin, ja joka kerta leffan lopputaistelussa alkaa jännittää. Mahanpohjassa kuplii nytkin aivan hurja innostus, kun pääsen näkemään kuinka tarina herää eloon valkokankaalla. Toivon koko sydämeni pohjasta, että leffa on hyvä! Ainakin se on herättänyt leffakansassa valtaisaa kiinnostusta, kun emme enää tänään saaneet napattua edes salista viereisiä paikkoja siskoni kanssa. Sillä sekunnilla, kun asetan 3D-lasit mukavasti päähäni, tarina nappaa taatusti niin nopeasti mukaansa, että vieruskaveria ei ehdi edes kaivata. Kuuluvatko samankaltaiset leffasuunnitelmat myös teidän viikonloppuunne?

Minua vähän itseasiassa kismittää, että Matin reissusuunnitelmat Italiaan peruuntuivat. Ehdin jo nimittäin esittää ääneen tuliaistoiveitakin. Tiiankin blogissa nähtyjä L’Orealin  Bella e la Bestia-huulipunia myydään ymmärtääkseni vain Italiassa ja jo pelkästään punien hylsyt ovat kuin kauniita koristeita ihan vaan vaikka hyllyn päälle laitettaviksi. Ehkä hyvä, että punat eivät koskaan meikkipussiini päätyneetkään, tuskinpa olisin nimittäin niitä ikinä raaskinut käyttää.

Minä hautaudun siis perjantai-illan kunniaksi sadetta pakoon leffateatterin uumeniin – pitäkäähän tekin kiva ilta!

”Vanha taru on vastustamaton.
Kaikki hurmaten loistaa säteillen
lailla auringon.”

IMG_3973 IMG_3969


TAKKI H&M     FARKUT PIECES     HUIVI H&M       KANGASKASSI UHANA DESIGN   KENGÄT MINNA PARIKKA


IMG_3971


Posted in and tagged by NOORA.