ONKO KYNNET TEROITETTU?

IMG_3943IMG_3950 IMG_3952 IMG_3951

Tässähän alkaa ihan jännittää! Päätin jo alkuviikosta, että en edes yritä hankkia huomiseen Ilves-Ässät-otteluun lippuja, mutta niin vaan kävi, että lippujen alkaessa uhkaavasti käydä vähiin, klikkasin pari ostoskoriin. Kävi miten kävi, niin kyllä kevät täytyy korkata kunnolla käyntiin ainakin yhden kotiottelun voimin.

Olen näissä jääkiekkohommissa pahassa alakynnessä työpaikallani Tapparanmiästen keskellä ja olenkin kynsin ja hampain pyrkinyt pitämään tupsukorvien puolta kahvipöytäkeskusteluissa. Nyt, kun ovet playoffseihin avautuivat, on tuo Ilveskaupasta ostamani We Are The Kings-puserokin ollut taas kovassa käytössä ja Uhanan kissakassi tuo oikein kivasti siihen vähän lisää asennetta ja potkua. Ilveskissanaisen murina kantautuu taatusti katsomosta vastustajienkin korviin. Nyt kaivan itselleni sopivan kokoisen kolosen sohvannurkkaan. Pitäisiköhän varmuuden vuoksi heittää oikein pelipaitakin päälle?

Toivotaan, että kissapedot ovat tänäänkin kuninkaita, jotta huomenna olisi edes hitusen helpompi hengittää Hakametsässä.. Muita ilveskissanaisia linjoilla?

IMG_3940


KANGASKASSI UHANA DESIGN    PUSERO ILVES.COM     FARKUT PIECES    NILKKURIT ECCO (*blogin kautta saatu)


IMG_3944 IMG_3939


Posted in and tagged , by NOORA.