ESSENCE-SYNTTÄRIT BOXISSA!

IMG_3899 IMG_3913IMG_3901

Tämä hymyilyttävän herkullinen partyboxi on yksi kaikkien aikojen hurmaavimmista pr-lähetyksistä, jonka postimies on luokseni kiikuttanut. Boxin sisuksiin on nimittäin kätketty kokonaiset synttärit ja biletavaroiden, paljettien ja serpentiinien joukosta löytyy kaiken kukkuraksi myös lempparikosmetiikkaani – edullinen, raikas, valloittava ja monipuolinen essence on nimittäin muuttanut meikkipussini vakiasukkaaksi!

Ja nyt on aika kippistellä sankarin kunniaksi; 80 maassa myynnissä oleva essence täyttää nimittäin 15 vuotta. Happy sweet fifteen my darling!

IMG_3907 IMG_3917 IMG_3906

Itselläni on kutakuinkin tuplasti ikää essenceen verrattuna, mutta silti tämä Suomessakin suosiota niittänyt kosmetiikkasarja on lunastanut paikkansa minun suosikkieni joukosta. Muistatteko esimerkiksi tämän arkimeikin, jolle hintaa tuli alle parikymppiä? Se oli tehty kokonaisuudessaan vain essencen tuotteita käyttäen. Onkin mielestäni uskomattoman hienoa, että meikkipussiin voi löytää kestävän supermaskaran tai täydellisen huulipunan muutamalla eurolla.

Tämä juhlalaatikko oli aivan omaa luokkaansa. Hihkuin ja kiljahtelin kuin pikkutyttö sitä availlessani – ihanat pinkkiöverit oli taattu! Tuotteiden joukosta huomioni kiinnitti välittömästi tuo itsekoottava luomiväripaletti, johon voi erikseen hankkia juuri ne omat lempparinsa. Tyhjän paletin hinta pyörii  parin euron tuntumassa, ja kukin luomiväri samoin. Superkätevä systeemi! Monesti luomiväripaletista jää väkisinkin osa sävyistä käyttämättä, mutta tässä paletissa ei sitä ongelmaa ole. Ja olipa pakettiin tiensä löytänyt myös suosikkipunani, jonka esittelin teille Instagramissa jo jokin aika sitten! Ostin tuon herkullisen pinkin punan Tokmannilta ja on aivan huippua, että juhlaboxi toi mukanaan minulle nyt toisen samanlaisen.

IMG_3918 IMG_3909 IMG_3916 IMG_3902

Tämän synttäriboksin juhlatarvikkeet laitetaan talteen ja kaivetaan taas esiin viimeistään heinäkuussa, kun mittariin pärähtää 30 vuotta. En näillä näkymin ehdi suuria kekkereitä järjestää, mutta jokainen synttärikahveille tullut joutuu ainakin seisomaan hetken photoboothissa. Siihen tarkoitukseen essence-bilemateriaalit sopivat täydellisesti!

Menestystä upealle essencelle myös jatkoon! Minä jatkan nyt boksin sisällön ihastelua! Iiik! <3_<3

IMG_3919

*essence-tuotteet saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.