YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJOTTU

P2269594 P2269611 P2269617

Matti: ”Jos sun pitäis valita niin kulta, hopea vai musta?”

Vastasin minulle esitettyyn mystiseen kysymykseen jokin aika sitten niin hajamielisesti, että unohdin koko asian mumistuani ympäripyöreän ”mmm, noh, öö, musta kai..”-vastaukseni ilmoille. Mutta Matilla olikin taas metkut mielessä. Mies päätti nimittäin yllättää minut yhdistetyllä ystävänpäivävuosilahjalla oikein toden teolla ja yritti vaivihkaa selvittää, että mikä Parikan Pompomeista olisi sävyltään mieluisin. Tämän boksin lähetti kiikutti siis silloin luokseni, kun kerroin teillekin olevani lähettivahdissa kotona!

P2269605P2118372P2269614P2269601

Lahjaksi tilatut Minna Parikan Pompomit pomppivat luokseni jo parisen viikkoa sitten, mutta matkaan tuli hieman mutkia, kun 38-kenkälaatikkoon olikin eksynyt pari kenkiä koossa 39. Vaihto onnistui kuitenkin äärimmäisen näppärästi ja oikean parin saapuessa perille, mukaan oli sujautettu herttainen tarra-arkkikin. Tuo uuden malliston esite olisi tosin saanut unohtua paketista; uusi mallisto on jälleen uusia himotuksia täynnä ja mieleni teki alkaa punakynällä ympyröidä suosikkejani.

P2118374P2269619

Olen onnistunut alehaukkailemaan itselleni jo ihan kivankokoisen kokoelman Parikan kenkiä. Minulla on omat kipurajani kenkien hintojen suhteen, enkä ole hankkinut Parikoistani yksiäkään normaalihintaisina. Mattikin oli onnistunut olemaan tälläkin kertaa aleissa skarppina! Alennusmyynneiltä olen tehnyt oikein kivanhintaisia löytöjä ja käyttökokemusteni perusteella olen uskaltanut kartuttaa kenkäkaappini Parikka-valikoimaa pari parilta. Vanhimmatkin Parikkani ovat edelleen täysin uudenveroiset ja vuodet ovatkin osoittaneet, että laatupopot eivät ota nokkiinsa ahkerastakaan käytöstä.

Olin sydänjuuriani myöten kiitollinen tästä upeasta lahjasta, mutta hieman alkoi naurattaa, kun tajusin kuinka kakan lahjan ostin itse Matille ystävänpäivälahjaksi.

Siis ihan kirjaimellisesti kakkalahjan. Katso vaikka.

IMG_3536 IMG_3538

Kyllä. Täydennystä vessakirjastoon ja huumorinkukka kukkien pakettiin kuuluivat myös leopardikalsarit. Korttikin oli teemaan sopiva. Vahingossa paketoin lahjan vielä Tapparan väreihinkin.

Että voihan pom pom sentään! :D

*Julisteet saatu/ Desenio.


Posted in and tagged , by NOORA.