LA-LA-LASKIAINEN

P2269685 P2269704 P2269691


TAKKI H&M     TENNARIT SOWHAT/VAMOS (*blogin kautta saatu)      NEULE NEW LOOK       MYSSY MYSSYFARMI*          HAME MINIMUM


P2269700

Laskiaisen paras leffa?

Kipitin Makuuniin välittömästi, kun huomasin Tom Hanksin ja Felicity Jonesin  tähdittämän Infernon saapuneen valikoimaan. Fanitan Dan Brownia aivan pähkinöinä, joten odotin tältä leffalta paljon. Kirjan lukemisesta oli kulunut jo kuitenkin niin paljon aikaa, että leffan ensimmäisen puolituntisen olin aivan pihalla juonesta. Kun Inferno pääsi vauhtiin, se nappasi kuitenkin niin nokkelasti mukaansa, että tähtiä ropisee tälle leffalle peräti * * * * * (5). Historia-Masa jäi kaipaamaan leffaan lisää historiallista sisältöä (tähän se hymiö, joka pyörittelee silmiään..), ja antoi leffalle vain * * * (3) tähteä.

Laskiaisen paras yllätys?

Matin serkkupoika saapui yökylään Pohjanmaalta ja toi mukanaan meille ihanat muumimukit, Matille Muumipapan ja minulle Muumimamman. Ihana yllätys tuo vieläkin hymyn huulille!

P2269695 P2269686 P2269716 P2269702

Laskiaisen paras hankinta?

No eräs u-p-e-a mekko! Tällä viikolla esittelen teille ihanaa kevätmuotia ja nythän kävi niin, että kuvauslainaksi hakemistani vaatteista osan ostin heti omaan vaatekaappiini. En malta odottaa, että näette millainen on uusi mekkoihastukseni!

Laskiaisen paras sporttailuhetki?

Matti vietti perjantaina nimipäiviään ja ostin miehelleni lahjaksi luistimet. Tyyppi oli viimeksi ollut luistimilla v. 2004, mutta niin komeesti hän kentällä viiletti, että edellisestä luistelukerrasta ei kyllä voinut olla reilua kymmentä vuotta. Ihana oma tähtipelaajani.

P2269712 P2269692

Laskiaisen paras sääilmiö?

Vaikka ajatukset saattoivatkin jo laukata kohti kevättä viime viikolla, olin enemmän kuin onnellinen nähdessäni viikonloppuna ikkunan takana satelevan lumisateen. Kyllä laskiaisena pitää lunta olla! Pääsittekö pulkkamäkeen?

Huiman hauskaa viikkoa hiihtolomalaisille! <3


Posted in and tagged by NOORA.