AURINKO LATTIALLA

P2269584P2269569 P2269543

Kippasin juuri vahingossa kulhollisen viipaloituja appelsiininsiivuja lattialle. Sen kummemmin en jäänyt asiaa surkuttelemaan, vaan nappasin maljakosta kimpullisen kukkiakin maantasolle. Joskus kuvausinspiraatio saattaa kääntyä ON-asentoon jopa pieleen menneestä hedelmäsalaattiyrityksestä. Lattialla lojuva keinotekoinen kevääni oli nimittäin täydellinen kuvausympäristö eilen ostamalleni keväthameelle. Leikitään hetki, että on jo kevät, jookosta?

Kerroinkin jo eilen tehneeni pari erinomaista alelöytöä keskustasta. Olen viime aikoina kerta toisensa jälkeen ilahtunut Stockmannin alennusmyynneillä (muistatteko esim. tämän takin?) ja supertuuri jatkui eilen, kun rekissä roikkui minimumin farkkuhame, minun koossani, järjettömän hyvässä alennuksessa. Hameelle jäi hintaa 13 euroa ja se on juuri sellainen farkkuhame, jota olen etsinyt kevääksi. Ei liian pitkä, eikä liian pätkä. Mikä parasta, saan löytöni käyttöön vaikka heti. Alle ei tarvita kuin paksut sukkikset ja hameelle kaveriksi vaikkapa jokin ihana lyhyt neulepusero. Jalkaan voi laittaa vaikkapa glitterpuput ja kas vain, olen valmis pomppimaan kohti kevätoloa!

Nyt täytyy kuitenkin purkaa keinotekoinen kevääni lattialta pois – Eppu katselee nimittäin silmät kiiluen appelsiinilohkojeni perään…

Vitamiineja nassuun ja hyvää mieltä kaikille! <3

P2269566 P2269553


Posted in and tagged by NOORA.