SIIS KUKA NOORA?

teamnoora

Siis kuka Noora?

Kissis-Heini tägäsi minut jokin aika sitten erääseen Gina Tricotin Instagram-kuvaan. Valkoiseen teeppariin oli painettu TEAM NOORA-teksti ja sattuneesta syystä paita herätti kiinnostukseni. Häpeäkseni oli kuitenkin todettava, että minulla ei ollut hajuakaan kenestä Noorasta oli kyse. Paita oli kuitenkin sen verran hauska, että klikkailin tieni Gina Tricotin sivuille ja tilasin sähköpostiini ilmoituksen, kun paitoja olisi saatavilla.

Kiinnostukseni mystistä Nooraa kohtaan kasvoi entisestään, kun huomasin, että paidat myytiin salamannopeasti loppuun. Kuka kaimaseni oikein onkaan? Pian siellä, täällä ja tuolla alkoi kuitenkin näkyä hehkutusta Skam-sarjan Noorasta ja aloin päästä jyvälle siitä, mistä oikein on kyse. Laskin yksi plus yksi ja tajusin, että kyseessä onkin Skam-sarjan fanipaitamallisto. Valikoimaan kuuluu huppareita ja t-paitoja, joiden joukkoon myös Noora-paitani kuuluu. Norjalainen nuorisosarja on noussut huippusuosioon ja mallisto myytiinkin loppuun alta aikayksikön. Täydennystä on kuitenkin luvassa ja ikoniksi nousseen Nooran tiimipaitojakin on tulossa lisää myyntiin.

Edelleenkään en kuitenkaan ole katsonut jaksoakaan Skamia. Oletko sinä jo koukussa?


Posted in and tagged by NOORA.