ÄKKILÄHTÖ KEVÄÄSEEN

P2047682 P2047665

Olen vähän pihkassa. Tähän asukokonaisuuteen nimittäin. Se henkii kevättä ja aurinkoa, kuivia huhtikuisia jalkakäytäviä ja onnellisia ajatuksia. Kun yllä on kevään kaunein mekko ja jalassa upouudet nilkkurit, on olo kovin pirteä ja kalenteriin tekisi mieli alkaa kirjoitella jo kesälomasuunnitelmia. Mutta jos oikein tarkasti katsoo, huomaa taustalla siintävän talven ihmemaan ja punoittavat poskipäät. Onneksi äkkilähdön mielikuvitusmatkalle kevääseen voi ottaa juuri silloin, kun haluaa.

Ja jo pelkästään asuvalinnalla voi loihtia itselleen kevätolon! Vamos hemmotteli minua uusilla kevätkengillä, ja häikäisevät lenkkarini ihastuttivat teitäkin kovin. Nämä toiset uutukaiset, ihanat harmaat SoWhatin nilkkurit, saivat nekin sydämeni heittämään kärrynpyöriä. Koristeet ja ”pitsikuviointi” tuovat nilkkureihin upean ilmeen ja kauniit vaaleat kengät ovat täydellinen pari kevätmekoille ja farkuille. Näissä kaunokaisissa roikkuu tällä hetkellä verkkokaupassa alella varustettu hintalappu, joten nyt vielä alekoodi NOORA20 käyttöön ja edullisille kenkäostoksille!

P2047684 P2047689 P2047671


MEKKO UHANA DESIGN     NEULETAKKI INDISKA
NILKKURIT SOWHAT (*VAMOS/ blogin kautta saatu)


P2047663

Kevätajatuksista on kuitenkin nyt siirryttävä pakkasenpuremaan maanantaihin. On aika aloittaa uusi viikko hymyssä suin. Kolmen päivän viikonloppu teki todella hyvää ja energiaa on nyt varastoituna maanantaita varten extra-annos. Muistakaahan tankata vitamiineja mehukkaista appelsiineista ja tehdä pitkiä kävelylenkkejä talvisissa maisemissa — on tässä talvessakin onneksi omat hyvät puolensa!

Joko suunnitelmat viikon varalle on tehtynä? Minä suuntaan nyt nokkani kohti työpäivää, voikaa hyvin!

P2047679

Mikäli nämä kengät kipittelivät sydämeesi tai kenkäkaappisi kaipaa raikasta päivitystä kevään varalle, ota käyttöön Vamoksen verkkokaupassa ostoksia tehdessäsi koodi NOORA20 ja saat -20% alennusta ostoksistasi!

*Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai verkkokaupasta tehdyistä ostoista.


Posted in and tagged by NOORA.