KASVISHERKKUTERKKUJA NORPAN KEITTIÖSTÄ

IMG_3163 IMG_3164 IMG_3165ccnoora

Paloittele pieniksi kuutioiksi paprikaa (1) ja porkkanaa (3) ja heitä kuutiot yleiskoneeseen. Lisää joukkoon paloiteltua parsakaalia ja yksi valkosipulin kynsi. Hienonna kasvikset. Lisää joukkoon raaka kananmuna ja n. 1 ½ dl korppujauhoja. Mausta pippurilla ja suolalla. Sekoita massa tasaiseksi.

Mikäli teet naposteltaviksi soveltuvia kasvissnacksejä, saat sopivankokoisia palasia aikaiseksi käyttämällä mittana ruokalusikkaa. Painele kasvisherkku pieneksi lätyksi, pyörittele se vielä kevyesti korppujauhoissa ja paista kuumalla pannulla, niin että lätty ruskistuu sopivasti.

Anna jäähtyä ja herkuttele – kurkkumajoneesi toimii erinomaisena dippinä näille kasvissnackseille!

IMG_3166IMG_3167

Näistä tuli niin hyviä, että halusin jakaa reseptin myös teidän kanssanne. Kasvislättyset olivat täydellistä naposteluruokaa, mutta samaa reseptiähän voi käyttää tietysti myös kasvispihvien tekemiseen. Suurennat vain lättysen kokoa hieman!

Mikäli keskiviikkoillan eväät ovat siis vielä hakusessa, nappaa tästä resepti talteen. Kasviksia ja vihanneksia vaihtamalla snacksien makua voi mukauttaa omaan makuun sopivaksi. Esimerkiksi kukkakaali toimisi tässä reseptissä erinomaisesti!

Testaa ja tykästy! <3


Posted in and tagged by NOORA.