PÄIVÄN PANTTERI

P1297160P1297176P1297172


PUSERO  FILA    HOUSUT LINDEX   LENKKARIT SOWHAT (VAMOS/*blogin kautta saatu)


P1297148

Noniiiiin, kuinkas sitten kävikään! Kuten arvelinkin sunnuntaisessa postauksessani, en todellakaan malttanut jättää uusia häikäisevän upeita lenkkareitani kenkälaatikon uumeniin, vaan talvea uhmaten olen tälläkin viikolla viilettänyt jo ne jaloissa kylillä.

Koska rakkauteni näitä popoja kohtaan on niin valtaisa, olen  ihan superinnoissani päästessäni kertomaan teille, että Vamos tarjoaa lukijoilleni NOORA20 koodin, jolla saatte kenkäostoksistanne Vamoksen verkkokaupasta -20% alennusta. Omat, tummanhopeat citylenkkarini löydätte täältä (koodi käy siis luonnollisesti myös näihin kenkiin, kuten muihinkin kevätuutuuksiin) — tästä eivät kevättennarit enää upeammiksi muutu, joten nyt kenkäkaappi kuntoon kevättä varten!

P1297157P1297169

Hiihtelin talvisissa maisemissa melko sporttisessa lookissa, sillä Filan collegen uumenissa päivä kun päivä saa vähän extrapotkua kissaprintistä. Pantteripaitani kerää katseita ja kehuja, vaikka aluksi hieman arastelinkin sen käyttöä. Kotiasun alaosaan en sitä kuitenkaan tällä kertaa yhdistänyt, vaan vedin jalkaani Lindexin todella monikäyttöiset mukavuushousut vuosien takaa; nämä housut soveltuvat niin toimistopäivään kuin lenkkipolullekin! Yksi vika niissä tosin on, housut ovat ihmeellisen lyhyttä kesämallia ja talvella ei pantterikaan tarkene pakkasissa paljain nilkoin.

Nyt on kuitenkin tämä rento look pistettävä jäähylle, ja vaihdettava ykköset ylle. Tampereen Työväen Teatterissa saa tänään ensi iltansa näytelmä Kissa kuumalla katolla, joten ilta vaatii ylleen ainakin kissansilmärajaukset ja korkkarit. Toisaalta tämäkin paita sopisi teemaan vallan mainiosti!

Grrrrr! Pitäkää kiva ilta. <3

P1297177


Posted in and tagged by NOORA.