HUPPU HUIVISSA

P1297228P1297239 P1297209

Yksi parhaista Uhana Designin ystävämyynneiltä tekemistäni löydöistä oli ehdottomasti tuo uniikki huppuhuivi, joka on käytännöllisyydeltään ja idealtaan kuin tehty alkukevääseen. Huivi ei ole liian lämmin ja kevyt huppu on erinomainen varsinkin niiden takkien kanssa käytettäväksi, joissa huppua ei ole. Sain sen sisuksiin suojaan jopa tuon kiharapehkoni ilman, että kampaus otti lainkaan nokkiinsa ja samalla huivi lämmitti myös kaulaa villakangastakin alla.

Muistaakseni tämäkin huivi oli prototyyppi aivan kuten tämä ihana puserokin, ja hymy nousikin korviin asti, kun hintalappuun oli kirjattu 20 euron hinta. Täydellinen löytö jos minulta kysytään. Nämä olivat ensimmäiset ystävämyyntini ikinä, mutta jatkossa täytyy somea tarkkailla jopa entistä aktiivisemmin, jotta on varmasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ostoksilla!

P1297194


TAKKI H&M    HOUSUT LINDEX    TENNARIT SOWHAT (*VAMOS/ blogin kautta saatu)   HUPPUHUIVI UHANA DESIGN


P1297214 P1297248P1297229

Viikko on kiitänyt hurjaa vauhtia torstaihin, ja ihan nurkan takana odottaa jo pari vapaapäivää. Yritämme Matin kanssa josko huomenna onnistuisimme pitämään vähän onnistuneemman vapaapäivän kuin viimeksi, suunnitteilla olisi käväistä ainakin Tammerin aamiaisella ja haluaisin päästä käyttämään myös uunituoretta Museokorttiani jossakin. Sellaisia suunnitelmia siis loppuviikkoon, nyt kuitenkin kohti torstaita näiden melankolisen harmaiden asukuvien kautta.

Huivi ja häikäisevät kenkäni tuovat sentään hitusen eloa surumieliseen maisemaan. <3

P1297189 P1297252


Posted in and tagged by NOORA.