KESTÄVÄN MEIKKIPOHJAN SUPERDUO

P1297315

Huomenta! Alkamassa on pitkä ja kiireinen päivä, mutta koska aihe oli juuri tänään niin kovin ajankohtainen, päätin istahtaa koneen ääreen vielä ennen töihin lähtöä. Kun meikin pitää kestää edes suhteellisen freshinä aamusta iltaan, tämä timanttinen superduo pääsee nimittäin tositoimiin.  Postimies kiikutti luokseni juuri sopivasti tilaukseni Eleveniltä; tämä kaksikko lähtee tilaukseen aina edellisten purtiloiden tyhjennyttyä ja juuri maanantaiaamuna käytin purnukat viimeistä tippaa myöten loppuun.

Monesti suuntaan samalla meikillä töistä vielä iltamenoihin, joten meikkipohjan on kestettävä aamusta iltaan. Myönnän olevani äärimmäisen laiska korjailemaan meikkiä työpäivän jälkeen. Kaiken kukkuraksi iltameikkini ei edes juurikaan eroa päivämeikistä, joten kun pohjatyön tekee jo aamulla hyvin, samalla lookilla pärjää pitkänkin päivän — ainakin jos rakennusmateriaalit ovat kunnossa!

P1297318 P1297321

Revlonin Colorstay-meikkivoide (*ei mainoslinkki) onkin valintani juuri näitä päiviä varten. Purkin kyljessä ei turhaan lupailla 24 tunnin kestävyyttä, vaan meikkivoide todella tekee sen minkä lupaa ja pysyy erinomaisesti koko päivän paikoillaan. Tällä hetkellä käytössäni on normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu meikkivoide sävyssä Sand Beige, ja olen tykästynyt tähän versioon kovasti. Samaista meikkivoidetta löytyy oma purtilonsa nimittäin myös rasvoittuvalle iholle, mutta kuiva talvi-ihoni vaatii nyt ehdottomasti kuiville kasvoille tarkoitetun meikkivoiteen ylleen.

Toki kestävä meikki koostuu myös monista muistakin hyvistä tekijöistä, kuten erinomaisesta luomiväristä ja varisemattomasta ripsiväristä, mutta jos unohdetaan nyt nuo hetkeksi, ja nostetaan vielä vain yksi tuote esiin. Tuote, joka pitää kaiken paikoillaan. Nyxin Matte Finish-meikinkiinnityssuihke on nimittäin aplodien arvoinen aarre. Kun look on valmis, suihketta suihkitaan kasvoille 20 cm:n päästä ja ylimääräistä kosteutta voi lopuksi hieman painella kasvoilta pois vanulapulla. Suihke jättää iholle mattapinnan ja auttaa meikkiä pysymään matkassasi kiireisenkin päivän ajan. Tämä suihke kannattaa sujauttaa käsilaukkuun mukaan, jos pikafixailuun liikenee päivällä aikaa. NYXiä toki löytyy muualtakin kuin eleveniltä, mutta monesti hyödynnän ostoksissani alekoodeja, joilla tuotteet saa hitusen edullisemmin kotiin.

Tämä duo pääseekin tulikokeeseen jälleen tänään; luvassa on kahdeksan tunnin työpäivä, pikavisiitti kotona ja lopulta iltaa vietetään teatterinäytelmän ensi-illassa. Kotiin palaan n. klo 22:30 ja olen melko varma siitä, että meikki on vielä tuolloinkin edustuskelpoinen. Katsotaan kuinka käy.

Vauhdikasta tammikuun viimeistä kaikille!

P1297329


Posted in and tagged , by NOORA.