SUUKKOJA TAMPEREELLE

P1065767

Ikinä ei kannattaisi hehkuttaa valkoisia lumihankia. Pitihän se arvata, että heti eilisen postaukseni jälkeen sade nielaisee osan lumimaisemasta mennessään ja tuo liukkaat pääkallokelit tullessaan. Onneksi raahauduin loppiaisena keskustaan kuvaamaan Tampereen pakkaspäivää — en muista koska viimeksi maisema olisi kosken varrella ollut noin maaginen, aivan kuin talven ihmemaasta. Vesi höyrysi, aurinko kimalteli, ja vain harva oli uskaltautunut ulkoilemaan pakkaseen. Oli autiota ja rauhallista ja niin kovin kaunista.

Viime viikon pakkaset toivat mukanaan myös yhden ärsyttävän talviongelman, kuivan ihon. Eritoten huulet rohtuivat korpuiksi ja päätinkin ottaa tehokäyttöön huulivoideduoni. Nämä kaksi tuotetta ovat nyt olleet kovassa käytössä! Koska elättelen vielä toiveita kovista pakkasista, päätin laittaa vinkit jakoon hymyhuulten hyvinvoinnin ylläpitämistä ajatellen.

P1085998 P1065783 P1086002

ACO:n Stay Soft Lips-huulivoide (n. 6,80€, tuote saatu) löytyy yöpöydältäni. Vaniljantuoksuinen huulivoide hoitaa ja korjaa huulten ihoa pitkäkestoisesti ja vaikutuksen huomaa yön jäljiltä. Kun tuote on rauhassa saanut vaikuttaa yön ajan huulilla, iho on silmin nähden paremmin voivan ja kosteutetumman näköinen aamulla. Toki tämä toimii erinomaisesti myös päivämeikin huulituotteena – kaunis kevyt pinkki hohde on hurmaava!

Neutrogena Norwegian Formula-huulivoide (n. 4€, tuote saatu) kulkee sen sijaan mukana taskussani. Kosteuttava koostumus rauhoittaa huulia ja edesauttaa rohtuneiden huulien paranemista. Iso plussa myös aurinkosuojakertoimelle. Huulirasvan levittämisestä tulee onneksi nopeasti tapa, kunhan muistaa vaan napata voiteen mukaan töihin lähtiessään.

Viime viikolla luontoäiti osoitti voimansa kultaamalla maiseman, ja melkoisia luonnonvoimia löytyy myös tämän purkitetun kukkakimpun sisuksista. Frantsilan huulivoide ansaitseekin ihan erityismaininnan, tuosta tuubista ei nimittäin tehoa puutu!

P1065796P1086005P1065765

Muuttuneista maisemista huolimatta toivottelen kaikille ihanaa päivää – omasta lempparihuulirasvasta saa ja pitää vinkata kommenttiboksissa! ;)<3


Posted in and tagged , by NOORA.