MÖRÖKÖLLI MINUT MUUTEN VIEKÖÖN

P1075834P1075854 P1075836

Se on nyt kuulkaas siinä ja siinä, että kipaisen pian urheiluvälineostoksille! Viime vuonna, viimeisellä hiihtoretkellä, katkaisin jäisessä alamäessä toisen porkkani keskeltä poikki. En tiedä kuinka se oli edes ylipäätään mahdollista, mutta osuutta asiaan lienee sillä, että nuo porkat olivat käytössäni jo yläasteella. Hyvin olivat menossa mukana tähän asti pysyneet, joten en ollut nähnyt tarvetta lähteä suksiostoksille ennen tätä talvea — jos talven aikana käy kolme kertaa hiihtämässä, en kovin suuria summia näe järkeväksi lajiin panostaa..

Sukseni ovat edelleen kunnossa. Ysiluokalla hankitut Karhut ovat yhä priimatavaraa ja ajavat täysin asiansa. Monot alkavat jo osoittaa hapertumisen merkkejä, mutta pääasia on, että ne pysyvät suksissa kiinni. Viikonloppuna piipahdimme ihastelemassa läheisen uimarannan lumimaisemaa ja ulapalla hiihtelevät sporttailijat saivat hiihtokuumeen nousemaan. Ei siihen tarvita kuin ihana pakkaspäivä, hyvää seuraa, aurinkoa ja termarillinen kaakaota, sitähän voidaan jo kutsua retkeksi!

P1075825


TAKKI H&M    FARKUT ZARA    HUIVI H&M     SAAPPAAT ECCO (*blogin kautta saatu)   KASSI ALPHABET BAGS   PIPO H&M


P1075858P1075863 P1075830

Mikä talviurheilulajeista on sinun suosikkisi? Itse olen lasketellut viimeksi yläasteella, mutta luistimet vedin jalkaani viimeksi viime vuonna. Lähistöllämme on aivan valtavan hyvät talviurheilumahdollisuudet, mutta jotenkin sohva on nyt vetänyt puoleensa enemmän. Jo pelkästään sauvakävely saisi varmasti nämä kireät hartiani kuosiin.

Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että tällä viikolla otan tästä lumisesta talvesta ilon irti ja teen jotakin. Edes pitkän kävelylenkin. Mörökölli minut muuten vieköön.

Pirtsakkaa tiistaita!

P1075847 P1075840


Posted in and tagged by NOORA.