MATIN JOULULAHJA

P1065734 P1065752 P1065756 P1065742


TAKKI ONLY & SONS   FARKUT MARKS & SPENCER   KENGÄT TIMBERLAND   PUSERO CARTEL x DICKIES   PIPO SIKAKAUPPA (*blogin kautta saatu)  HUIVI CELIO


Sehän on Matti!

Sain houkuteltua hyväntuulisen siippani eilen kamerani eteen – tyyppi oli viikon ikävän taudin kourissa, mutta nyt elämä taas hymyilee! Koska uusi vuosi ja koko kulunut viikko meni oikeastaan sairastellessa, päätimme eilen lähteä pakkaspäivän ajankuluksi Pokémon-jahtiin. Ulos ei autosta kuitenkaan uskaltauduttu, kahvit napattiin takeawaynä Mäkkäristä ja kurvailimme sinne minne nenä, tai siis Sightingsit, ohjasivat. Koskakohan tähän peliin oikein kyllästyy?

Koska todella moni eksyi joulun alla blogiini tämän lahjapostauksen kautta, on ehkä aiheellista kertoa teille, mitä lopulta päädyin ostamaan Matille joululahjaksi. Olin varautunut joulun tuloon äärimmäisen hyvin, kaikki paketit oli ostettu ja pakattu jo miltei joulukuun alussa. Kaikki paitsi yksi. Matin lahjaa lähdin etsimään pari päivää ennen aattoa Ideaparkista – vailla pienintäkään ideaa siitä, mitä ostaisin.

P1065847 P1065739 P1065850

Siellä me pyörimme äidin kanssa kaupasta toiseen ja ostoskassiin päätyi lopulta kaksi aivan valtavaa historiaopusta, Mannerheimin sodat ja Suomi sodassa päivä päivältä. Molemmat maksoivat 10 euroa ja sisälsivät sivuja miltei 1000 per kirja. Historikirjafani-Matti ahmaisisi kirjat kuitenkin joulunpyhissä kitusiinsa, joten jotain olisi vielä keksittävä lisäksi.

Päädyinkin lopulta äärimmäisen käytännölliseen ja toivottuun lahjaan. Tiesin, että Timberlandit ovat olleet Matin ostoslistalla jo todella pitkään, joten ne olisivat takuuvarmasti toivottu lahja. Niinpä nuo legendaariset ja ikitrendikkäät popot päätyivät Matin lahjapakettiin.

Onhan se vähän epäreilua, että Matti on vuosien aikana hemmotellut minua juhlapäivinä useastikin kenkälaatikolla, enkä minä vielä kertaakaan häntä. Nyt on tuo asia korjattu. Paitsi, että nyt saatoin hitusen alkaa itsekin haaveilla samaisista kengistä — ovathan nuo nyt äärimmäisen coolin näköiset!

P1065851

Aiheuttiko lahjan keksiminen miehelle/poikaystävälle jouluna päänvaivaa, vai löytyikö pakettiin täytettä helposti?


Posted in and tagged by NOORA.