KUULAS TALVIMEIKKI : 17,60€

PC184390 PC184436

Huomenta! Täällä valmistaudutaan jo ensimmäiseen joulun jälkeiseen työpäivään, köllitäänkö siellä välipäivävapailla?

Päätin kuvailla teille talteen meikin, jonka tein alusta loppuun minulle entuudestaan tuntemattomilla meikeillä. essence on löytänyt tiensä meikkipussiini nimittäin vasta jokin aika sitten, mutta eikö olekin aika mielettömän ihana ajatus, että meikkipussiin saa alle 20 eurolla sellaiset tuotteet, joilla pystyy tekemään meikin miltei alusta loppuun. Ja mikä parasta, tuo setti tuotteita on niin laadukas, että meikki pysyy kasvoillasi freshinä aamusta iltaan, vaikka talvikuvauksissa pakkanen paukkuisi ja lumisade toisi oman kuorrutuksensa kasvoillesi. Oi sinä ihana essence – upeaa, että olet täällä!

Tällainen look essencen tuotteilla syntyi, kun hakusessa oli kuulas talvimeikki.

Herkkäsilmäisenä arkailin eritoten essencen ripsivärien ja silmämeikkien testailua, mutta huoleni osoittautuivat täysin turhiksi. Testaamani mascara jopa ylitti odotukseni ja muutti meikkipussiini välittömästi pysyväksi asukiksi. Samoin kävi testaamalleni eyelinerille. Silmänrajauksesta tulee kaunis, pigmentti on voimakas ja rajaus ei lähde päivän aikana karkuun omille teilleen.

PC184408

essencen duolla valmistui myös erittäin kestävä meikkipohja. Talvi-ihoni ei kaipaa ylleen liian raskasta meikkikerrosta, mutta pohjan tulee olla tasainen. Ihoa kuivattavat tuotteet olen talven ajaksi jättänyt käytöstä kokonaan pois. Kun ihon pienet virheet aluksi piilotti essencen peitevoiteella, meikkivoide oli peittävyydeltään aivan täydellinen. Ja kuitenkin niin kevyt, että pohja ei tuntunut liian raskaalta. Huulille en kaivannut tähän kuulaaseen meikkiin mitään, vaan jätin huulimeikin nudeksi.

Lopputuloksesta tuli näköiseni ja enää en hetkeäkään epäröi essencen hyllyjen edessä näiden tuotteiden hintalaatusuhdetta. Pakko vielä mainita, että meikit tosiaan kestävät käytössä, mutta ne on myös helppo pestä pois. Tärkeä ominaisuus tämäkin! Käyhän sinäkin hamstraamassa kotiin ainakin tuota liquid ink eyelineriä – you are gonna love it!


KUULAASSA TALVIMEIKISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET:

essence get picture ready! long lasting compact make-up / 10 matt ivory 5,00
essence get picture ready! brightening concealer / 10 ivory 3,70
essence liquid ink eyeliner / black 2,90
essence the false lashes mascara extreme volume & curl / black 3,50
essence the velvets eyeshadow / almost peachy! 2,50

(Hinnat saattavat vaihdella myymälöittäin. Tuotteet +mekko saatu blogin kautta.)


PC184413PC184443PC184406

Kuulaan kaunista talvitiistaita kaikille!

Jaathan oman essence-suosikkisi kommenttiboksissa. ;)


Posted in and tagged by NOORA.