AATTOILTA NÄPPILÖILLÄ

PC244775 PC244784 PC244802 PC244828

Meidän joulumme on aina ollut kovin meidän perheen näköinen. Joulu soljuu  eteenpäin omalla painollaan, niitä muutamia perinteitä kunnioittaen, jotka ovat jo lapsuudestani tuttuja. Kynttilöiden vieminen haudoille on ehdottomasti yksi tärkeimmistä, koska vuosien vieriessä joulut ovat muuttuneet ja eläneet meidän mukanamme. Muistan kuinka oudolta tuntui viettää ensimmäistä joulua ilman Tuula-mummua. Nyt, kun vaarikin on jo pilven reunalla, joulua vietetään yhä pienemmällä porukalla. Mukaan on toki matkan varrella tarttunut ihania joulupoikia ja tänäkin jouluna Roosan tuleva aviomies vietti aattoiltaa kanssamme. Viisistään vietimme oikein mukavan jouluillan.

Unohtamatta tietenkään meidän karvaisia nelijalkaisiamme. Mukana meiningeissä vipelsivät tänäkin vuonna Eetu, Igor, Uljas sekä tietenkin meidän Eppu. Vauhtia siis riittää, vaikka lapsenlapsia ei vielä olekaan odottamassa Pukkia mummulassa.

PC234706 PC244845 PC244871 PC244868

Taidan itse olla se meidän perheen virallinen jouluhössöttäjä. Muistan jo lapsena fiilistelleeni joulua muita enemmän ja rrrakastan edelleen kaikenlaisten jouluaskareiden parissa hääräilyä. Tänäkin vuonna toimin meidän perheen virallisena tonttuna, kun Tuula-mummun perintölahjasäkki kannettiin olohuoneeseen ja sain jakaa lahjat. Olin sarvet päässä aivan elementissäni ja syystä tai toisesta keksin itsekin hypätä lahjasäkin sisuksiin..

Joulussa parasta on ehdottomasti yhdessäolo. Vaikka  joulu New Yorkissa oli aivan mieletön, ainutlaatuinen ja unohtumaton, se jokin puuttui. Nuo rakkaat tyypit. Olen onnekas, että ympärilläni on tällainen porukka hauskoja ja persoonallisia perheenjäseniä. Ja kyllähän ne lahjatkin tänä vuonna taas saivat hymyn huulille. Tulevalle hääparille ostin muun muassa erittäin tarpeellisen lahjan, Anna- ja Kristoff-nuket. Roosa & Nape on tismalleen kuin tuo Frozen-pariskunta ja katsokaapas kuinka nappiin lahja osui, kun Roosallakin oli sattumalta oikein Anna-kampaus kutreillaan! Hymyn sai huulille myös heiltä saamani lahja; Napen ja Roosan NapeRo-sinappi oli joulun hitti.

PC244818 PC244857 PC244839 PC244851

Yllä olevasta kuvasta päätellen Igor ei sen sijaan ollut tyytyväinen pakettiensa sisältöön. Mutta kai jouluun yhdet itkupotkuraivaritkin mahtuvat?

Toivottavasti teidänkin joulunne oli onnea ja iloa pullollaan. <3


Posted in and tagged by NOORA.