JOULU PAKETTIIN

PC184490PC184485 PC184469

Olen jo täysin valmis laittamaan joulun pakettiin. Makuuhuonettamme lukuun ottamatta en ole tosin edes kuorruttanut kotiamme joululla, mutta jo nyt punainen väri alkaa hieman ahdistaa ja tekisi mieli alkaa valmistautua uuteen vuoteen. Tänään poltellaan loppuun kaikki joulunpunaiset kynttilät, syödään joulukonvehdit ja nakerrellaan piparkakkutalo palasiksi – viimeistään loppuviikosta vaihdan jouluverhot talviverhoihin, pesen joulumuumilakanat odottamaan seuraavaa joulua ja piilotan jouluneuleeni vintille. Olenko ainoa, joka on jo Tapaninpäivänä valmis sanomaan heipat joululle?

Heräsin tosin tänään niin harmaaseen aamuun, että tämän joulun hittitöppöset oli vielä pakko vetäistä jalkaan mieltä piristämään. Ehkäpä se lumen puute jossain takaraivossa sen verran kolkuttelee, että ihan huippuunsa ei joulufiilistä saanut kohoamaan. Onneksi mustanharmaata ja kuraista joulua piristivät hyvä seura, hyvä ruoka ja ihanat yllätykset.

PC184507 PC184493 PC184491


YÖPUKU CALVIN KLEIN    TÖPPÖSET DISNEYSTORE UK    MUKI DISNEYSTORE UK


Tämä pörröpää kaataa nyt tyhjään joulumukiinsa hieman lisää kahvia ja kaivautuu vielä ihan hetkeksi takaisin peiton alle. Kameran muistikortilla on niin valtavasti vielä jouluista materiaalia, että palaan blogin puolelle kuitenkin vielä illalla. Haluaisitteko nähdä kuvia aattoillaltamme tai aarteista, joita löysin paketeistani? Blogi pysyy siis vielä pari päivää kovinkin jouluisessa lookissa, halusin tai en. ;)

Leppoisaa Tapaninpäivää kaikille!

Nyt korkkaamattoman konvehtirasian kimppuun.

PC184471 PC184501


Posted in and tagged by NOORA.