AATONAATON EPPUTERKUT

IMG_2381

Karvakorva-Eppu täällä moro! Päätin järkätä Nooralle ja Matille vähän joulujännitystä ja aatonaatto alkoi lääkärireissulla. Olen vähän vinkunut ja kipeillyt tällä viikolla vaivojani ja nuo päättivät kiikuttaa minut sitten tarkastuttamaan kinttuni lääkäriin. Lääkäri tutki koivet ja puristeli sieltä, täältä ja tuolta, mutta ei minua nyt sitten enää lääkärissä kipeillyttänytkään. Sain terveen paperit ja olin huomaavinani, että Norppa ja Masakin huokaisivat helpotuksesta – olivat tainneet stressata puolestani jo muutaman päivän ajan..

Tällä episodilla saatoin kuitenkin varmistaa sen, että saan tänä jouluna vähän enemmän kinkkua kuin lauman muut pojat. Tämän päättelin muun muassa lausahduksista ”voi meidän pientä reppanaa”, ”voi Epi-murunen” ja ”oot sää niin rakas karvakorva”. Norpan äiti tosin epäili, että saatan olla vähän dramaking-ainesta ja koska hän on se, joka paistaa sen kinkun, herkkupalojen valtaisa määrä ei ole vielä ihan tismalleen varmistunut.

IMG_2382 IMG_2389 IMG_2392

Kaikesta tästä sählingistä huolimatta en kuitenkaan aivan päässyt pälkähästä. Olen toki melko kova jätkä, mutta koko elämäni ajan minulla on ollut yksi pörisevä vihollinen, imuri. Ei olla koskaan oikein tultu juttuun. Jokin aika sitten katselimme kuitenkin Norpan kanssa telkkaria, ja nähtyään mainoksen nukkuvasta tiikeristä, jonka ohi viiletti imuri, Noora oli sitä mieltä, että tuollainen voisi olla ratkaisu myös minun ”ongelmaani”. Näin koiran näkökulmasta ajateltuna imureissa ei ole kyllä mitään järkeä — nehän imevät syövereihinsä parhaat muruset pöydän alta! Odotinkin siis mielenkiinnolla mitä Boschin lähettämästä joulupaketista paljastuisikaan. Noora ainakin oli paketista niin innoissaan, että oikein odotti pääsevänsä tekemään joulusiivousta.

IMG_2386 IMG_2388

Boschin In’genius ProSilence 57 on siis tismalleen juurikin se imuri, joka ei herätä edes tiikeriä. Ja siis mitä ihmettä, minäkään en pelkää tätä! Lepäilin rennosti olkkarin sohvalla, kun Noora siivosi, enkä viittinyt edes haukkua näin hiljaiselle kaverille. Noora pörräsi imurilla koko asunnon joulukuntoon, ja minä en edes kylkeäni kääntänyt. Paras joululahja ikinä — enää ei tarvitse toimia siivoushetkissä murisevana työnjohtajana!

Näppärästi kulkeva imuri oli myös omistajieni mieleen. Pitkän varren ansiosta siivous on mukavaa, imuri kulkee perässä erinomaisesti ja vaihtopäät ovat kätevästi koko ajan käden ulottuvilla. HEPA-suodattimen ansiosta imuri on nappivalinta myös allergiakotiin! Hiljaisuutensa ansiosta (miettikää – vain 57dB:ä!) imuroida voi vaikka aamuvarhaisella ennen töihinlähtöä ilman huolta siitä, että naapurit heräävät.

Tämäkin pörröinen Tampereen tiikeri saa siis jatkossa vedellä rauhaisia unia! Nyt imuri laitettiin kaappiin ja Noora näytti kiskaisevan jalkaansa Matilta etukäteisjoululahjaksi saamansa mikkitöppöset. Jaahas, ja nyt esiin otettiin keittiönkaapista piparit ja koristeluvehkeet. Menen vahtimaan josko jotain tippuisi lattialle ennen kuin imuri taas otetaan esiin ja se syö piparimuruset suihinsa.

IMG_2394 IMG_2396 IMG_2395

Hyvää ja tervettä joulua meille karvakorville!

Jouluterkuin rakkaudella,
Eppunne

*Maailman hiljaisin pölynimuri saatu joululahjaksi Boschilta. Suuren suuri kiitos.


Posted in and tagged , by NOORA.