JOULUBOOGIE

PC184611 PC184574 PC184612 PC184592 PC184617 PC184616


COLLEGE SUPPORT YOUR LOCAL   FARKUT ZARA


Hello babes — joko joulukiireet alkaa olla selätetty ja on aika alkaa tunnelmoida jouluviikkoa?

Eilen oli pakko vähän hengähtää. Otin tavoistani poiketen jopa pienet päiväunet. Töissä on käynnissä yksi vuoden kiireisimmistä viikoista ja perjantaihin asti puurretaan duunissa täysillä. Tänään otan iltapäivällä kuitenkin suunnaksi Helsingin, sillä vuorossa olisi hieman tonttuilua ja veikkaan, että muutamaan tuttuun tyttöönkin tulee törmättyä. Tästä kirjoittamastani megapostauksesta huolimatta, toivon myös kovasti saavani Hesan reissulla jonkinlaisen ahaa-elämyksen ja löytäväni sieltä Matille vielä jotain jouluksi. Se jokin spesiaali lahja puuttuu vielä; se jolla saan Matin yllätettyä aivan täysin. Kaksi vuotta sitten sen teki PS4, viime vuonna Stigan pöytäfutis. Hitusen alkavat nyt paineet nousta, kun pää lyö tällä hetkellä aivan tyhjää.

Itselleni löytäisinkin sitten varmasti yhtä jos toistakin pakettiin. Aloitin jo itseni lahjomisen ja ostin INCH”istä tämän harmaan Support your local-collegen ruusukultaisella tekstillä. Tämä college on ollut ostoslistalla jo pienen ikuisuuden, mutta nyt tämä väriyhdistelmä vei niin jalat alta, että se oli käytävä hakemassa. Täydellinen pusero niitä hetkiä varten, kun ehtii taas vähän rentoilla ja pötkötellä sohvanpohjalla.

 Mutta nyt, kohti kiireistä päivää! <3


Posted in and tagged by NOORA.