SECOND HAND-MEKKO JOULUKSI

PC184460PC184429

Olen viime aikoina vilkuillut ahkerasti eri nettikirppiksiä ja second hand-myymälöitä, sillä olen sattumalta syksyn aikana tehnyt valtavan hyviä kirppislöytöjä ja uskonkin kirppisonneni vihdoin kääntyneen. Meni nimittäin pitkään, että kerta toisensa jälkeen lähdin kirpputoreilta tyhjin käsin kotiin, kun kirppistely ei tuottanut minkäänlaista tulosta. Tänä syksynä olen onnistunut bongaamaan itselleni second handinä jo muun muassa tämän Indiska-mekon ja tämän upean Ivana Helsingin tulppaaniunelman!

Tuorein löytöni on kuitenkin se paras kaikista — tässä, oi tässä on täydellinen mekko jouluksi!

PC184457PC184432

Tämä Ivana Helsingin Mourning Sun Motel-mallistoon kuuluva mekko oli todellinen L-Ö-Y-T-Ö. Löysin sen netin kautta, muutaman kympin hintaan, ja mikä huikeinta, mekko osoittautuikin upouudeksi. Se on täysin käyttämätön ja sain itse irrottaa kaunokaisesta jopa hintalapun irti.

Tein löytöni jo pari kuukautta sitten, mutta mekko on vielä kiltisti odotellut käyttöönottoa. Aluksi mielsin värimaailman kovin syksyiseksi, mutta toisaalta mekkohan on aivan täydellinen vaikkapa jouluaaton asuksi. Siinä on niin paljon kauniita yksityiskohtia ja upea leikkaus, että olo ei voi olla kuin onnellinen se yllä.

Olisiko tässä mekko aatoksi — mitä mieltä olette?

PC184448

Mutta mistä tällaisia löytöjä sitten kannattaa vaania? Torissa on paljon aarteita (ah, varsinkin Minna Parikoita!) myynnissä, mutta seurantaan kannattaa laittaa ehdottomasti myös Secco ja Rekki! Ja tietysti myös Zadaa!


Posted in and tagged by NOORA.