MEIDÄN JOULUKORTTIMME

PC184620 PC184628

Näpertelin tänään vielä loput joulukortit valmiiksi. Lähetin ison nipun kortteja matkaan jo joulumerkeillä varustettuina, mutta niille ystäville ja perheenjäsenille, jotka tapaamme jouluna, askartelin kortit pakettien päälle. Vielä ei tosin joulukorttien lähettäminenkään ole myöhäistä — kunhan viet kortit postiin viimeistään 21.12. ikimerkillä tai 1. luokan postimerkillä varustettuina, niiden pitäisi ehtiä ennen jouluaattoa vastaanottajilleen!

Koska lukijani kysyi kommenttiboksissa jokin aika sitten, josko voisin esitellä tämän vuotisen kortti-ideani myös blogin puolella, kuvailin tänään simppelin askarteluohjeen myös teille nähtäväksi.

ccnoorajoulukortti

Valitse kortille kaunis taitettu pohja. Sekä kuviollinen että yksivärinen käyvät yhtä hyvin. Leikkaa valmiista pitsinauhasta kortin levyinen pätkä ja liimaa se paperiliimalla hyvin paikoilleen. Tee saksilla pieni reikä kortin etukanteen. Valitse haluamasi joulukoriste ja aseta sen ripustusnauha haaraniitin väliin. Paina niitti reiästä paikoilleen ja kiinnitä sen avulla koriste napakasti kiinni.

PC184655 PC184663

Halusin tänä vuonna keksiä kortteihin sellaisen idean, joka tekisi kortista samalla myös pienen lahjan. Joulukoriste on helposti irrotettavissa ja sen voikin ripustaa vaikka joulukuuseen. Kun haaraniitin koristeen irrottamisen jälkeen laittaa takaisin paikoilleen, on kortti silti edelleen kaunis.

Teittekö te itse kortit? Olisi hauska kuulla millaisia ideoita olette korteissa toteuttaneet.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille — minä fiilistelen vielä hetken kynttilänvalossa glögin ja pipareiden kera, viikosta on kuitenkin tulossa niin kiireinen, että unten maille on tänään kiirehdittävä aikaisin. <3


Posted in and tagged , by NOORA.