NORPAN LAHJAVINKIT : KORILLINEN ENERGIAA

PB222116

Lupasin torstaina, että laitan viikonlopun aikana jakoon vielä viime hetken vinkkejä joululahjaostoksille, ja nyt onkin aika jakaa idea, jonka pohjalta aion itsekin toteuttaa muutamankin joululahjan.

Tämän ”energiakorin” vein luottokampaajalleni Kirsille lahjaksi jokin aika sitten, kun hän vietti syntymäpäiviään, mutta tismalleen samalla idealla kori toimii erinomaisesti myös joululahjana. Ainekset tätä lahjaa varten löytyvät jopa monesta marketista, joten pidähän vinkki mielessä jos lahjapulmat yltyvät ja pakettiin pitää äkkiä keksiä jotakin mukavaa.

PB222129 PB222135

Ostin tuon hurjan kauniin korin H&M Homen valikoimasta ja täytin sen eri sitruksilla. Välillä tähän pimeään vuodenaikaan kaipaa vähän lisää energiaa ja vitamiineja, joten päätin täyttää korin herkuilla, jotka virkistävät niin kroppaa kuin mieltäkin. Appelsiinien, mandariinien ja sitruunoiden lisäksi, ostinkin koriin myös uuden suosikkini, Lumenen herkullisen Arctic Berry Cocktailin, joka sopi lahjan teemaan jopa väriensä puolesta. Kuivaa talvi-ihoa hellivä öljy kosteuttaa ja saa ihon hehkumaan antaen sille hurjasti energiaa. Valo-tuotesarjaan kuuluva tehohoito onkin erinomainen valinta joulupakettiin.

Mikäli haluat kuitenkin täyttää korin pelkillä syötävillä herkuilla, voi mandariinien joukkoon piilottaa myös suklaalevyn ja kirjoitella korttiin tämän ohjeen:

Kuori ja paloittele mandariinit. Sulata suklaata ja dippaa mandariinin palat puoliksi suklaaseen. Jäähdytä jääkaapissa. Herkut ovat parhaimmillaan sellaisenaan naposteltuina.

PB222117

Tsemppiä jouluostoksille — jos jonotus ja ihmismassat alkavat ahdistaa, muista pysähtyä välillä nauttimaan vaikka jouluisesta glögistä johonkin ihanaan kahvilaan. <3


Posted in and tagged by NOORA.