JOULUMIELI, SE ASUU KOIRAMÄESSÄ (+ARVONTA)

PC114047PC113891PC113889

Tunnelmallinen Koiramäen joulu on avannut jälleen ovensa ja koko sydämeni pohjasta suosittelen siellä vierailemista ihan jokaiselle. Paikka on itsessäänkin niin kovin ihana vuodenajasta riippumatta, mutta kun Koiramäki kuorrutetaan jouluiseksi, et voi olla löytämättä onnellista oloa ja mieluisaa menoa sen porttien sisäpuolelta.

Päätimme yhteistyössä Koiramäen kanssa levittää hyvää joulumieltä eteenkin päin, sillä jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiosioon osallistut arvontaan, josta kaksi onnekasta voittaa itselleen kahden lipun lippupaketin (kaksi palkintoa, joista kumpikin sisältää kaksi lippua Koiramäkeen). Osallistumisaika päättyy perjantaina (16.12.) klo 10.00, joten nyt äkkiä arpalippu mukaan arvontaan. Koiramäen kuusijuhlaa vietetään viikonloppuisin 3.12. alkaen ja Koiramäen joululomaa 27.12.-8.1. joka päivä klo 12-16.

PC113967

Mutta nyt haluan kertoa teille meidän retkestämme Koiramäkeen. Seurueeseemme kuului niin 61-vuotias synttärisankari kuin kaksi pikkuistakin, ja meillä kaikilla, voi meillä kaikilla, oli niin mukavaa. Hymy nousi huulille useita kertoja! Muun muassa silloin, kun päivänsankari voitti narunvedosta rantapallon ja silloin, kun lapset kuiskivat Joulupukin korvaan lahjatoiveitaan. Hihittelimme pörröiselle sikapossulle, nakertelimme pipareita piparipajassa ja askartelimme porukalla joulukortit Mummon Kammarin vanhuksille vietäviksi. LEGO-työpajassakin ehdimme piipahtaa ja yhdessä hurrasimme, kun pikku-L voitti itselleen narunvedosta suloisen nallen kotiinviemisiksi Helsinkiin.

PC113956 PC113948 PC113959 PC113966

Kuten jo mainitsinkin, Koiramäen joulussa on myös eläinystäviä rapsuteltavina. Lampaat ja aasit tulivat myös tervehtimään meitä ja näkyipä aitauksessa myös vieraita hieman kauempaa, liekö porot karanneet Joulupukin porovaljakosta ja kipitelleet tänne Tampereelle. Ohjelmaa ja nähtävää riitti siis paljon, ja vaikka ulkona nenänpäätä puraisikin kirpeä pakkanen, hurmaavien rakennuksien sisuksista löytyi paljon tunnelmallisia paikkoja, joissa lämmitellä ja puuhastella. Me aikuisetkin nautimme, kun pääsimme niin askartelemaan kuin koristelemaan pipareitakin yhdessä lasten kanssa.

PC113972 PC113977 PC113994 PC113998

Retkemme päättyi von Guggelböön herkkujen ääreen, tosin sitä ennen lapset kävivät morjestamassa Joulupukkia. Joulupukin kanssa päästiin oikein kaverikuvaankin ja Pukilla oli hyvin aikaa kuunnella jokaisen pikkuisen toiveita ja kysymyksiä. Ilta hämärtyi nopeasti, mutta tunnelmallisten valojen katveeseen ja nuotion ääreen oli mukava jäädä illaksi tunnelmoimaan joulua.

Minä ihastuin koiramaiseen jouluun niin kovasti, että ajattelin vierailla siellä vielä toistamiseenkin. Seuraavalla kerralla vaikkapa äidin kanssa! Nappaa sinäkin kainaloosi vaikka oma mummo tai kummilapsi ja suuntaa etsimään joulumieltä Tiltan, Maurixin ja muiden kavereiden kanssa. Jouluolo, se asuu Koiramäessä.

PC114022 PC114027

*Postaus ja arvonta toteutettu yhteistyössä Koiramäen/Särkänniemen kanssa. Myssyfarmi-myssy saatu.


Posted in and tagged , , by NOORA.