GLITTERÖITY HERÄTEOSTOS

nimetön

On olemassa monenlaisia heräteostoksia. Tiedättehän? On heräteostoksia, ja heräte-ups-ostoksia ja heräte-ei-tämä-sovikaan-mulle-ostoksia ja sitten on niitä HERÄTEOSTOKSIA. Tämä säihkyvä lumiukko taisi olla juuri sellainen. Heräteostos oikein isolla H:lla.

Tein Asokselta hieman jouluostoksia ja siinähän kävi sitten melko vanhanaikaisesti, kun muutama juttu eksyi ostoskoriin ihan itsellekin. Rakastan hullunkurisia asusteita ja pidän siitä, että asusteessa on joku juju. Ja tässä sitä jujua on kokonaisen laukullisen verran.

PC103690PC113962 PC103683 PC103697

Hankintani ei ole ehkä se kaikista käytännöllisin eikä se oikein sovellu ympärivuotiseen käyttöön (en ihan heti näe itseäni hillumassa sen kanssa esimerkiksi juhannuskokon äärellä..) mutta hilpeyttä siinä riittää. Valery New York-merkin crossbody jopa yllätti minut laadukkuudellaan ja mikä parasta ikinä, siitä ei ole vielä irronnut yhtäkään glitterhippusta. Exclusive-mallistoon kuuluva lumiukkoveska oli vielä kaiken kukkuraksi alennuksessa, joten sallin tällaisen höpsön heräteostoksen itselleni.

Olen käyttänyt laukkua nyt kaksi kertaa ja valehtelematta voin todeta, että se on tuonut hymyn jo ainakin kahdenkymmenen ihmisen huulille (tosin tusina näistä oli pikkutyttöjä, jotka näkivät sädehtivän laukkuni Koiramäen Joulussa). Eli toisin sanoen erinomainen hankinta! Olen täysin valmis kulkemaan Tampereella hullunkurinen laukku olallani, jos se saa ihmisiä hyvälle tuulelle. Minä en ainakaan voi tätä laukkua katsoa hymyilemättä.

Mutta uskallankohan edes kysyä, arvon lukijani, oliko tämä hitti vai huti?

PC103684 PC103705


Posted in and tagged by NOORA.