PUNATULKKU PAKKASESSA

PB272611 PB272622 PB272589

TAKKI ZARA       HUIVI H&M      COLLEGE H&M      VERKKARIT SEPPÄLÄ (ANTTI TUISKU-MALLISTO)      LENKKARIT NIKE

PB272598

Pitkästä aikaa asukuvia, joissa värejä täytyi säätää tummemmalle eikä yrittää kaikin keinoin luoda keinotekoista valoa maisemaan. Kasvoilla on auringon ansiosta varjoja ja valkoiset lenkkarit hukkuvat lumiseen maisemaan. Oih, tästä mä tykkään! Näinkin pieni määrä aurinkoa saa näemmä akut ladattua ja jopa toimistossa koneen ääressä istuminen on mukavampaa, kun sälekaihtimien välistä pilkahtanut aurinko luo työhuoneen seinille raitoja.

Kirkuvan punainen Zara-takkini on ollut yksi tämän talven parhaista ostoksista, ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että ostin takin nimenomaan punaisena. Punainen takki saa käyttäjänsä superenergiselle mielelle ja päivittäin takkini kerää kehuja jopa tuntemattomilta. Se soveltuu erinomaisesti koiranlenkittelytakiksi ja mikseipä muhkea takkini kävisi osaksi myös pakkaspäivien arkiasuja. Olen huomannut, että tämä erittäin käytännöllinen toppatakkimuotivillitys valtaa tällä hetkellä hurjasti tilaa niin muotilehtien kuin blogienkin palstoilta. Se tarkoittaa myös sitä, että esimerkiksi Zaran valikoimista löytyy aivan valtavasti ihanan muhkeita toppatakkeja. Loooooving it!

PB272590 PB272616 PB272605 PB272626

Toivottavasti auringon lataamat akut pitävät energiatasoni korkealla vielä loppuviikonkin. Kiireisiä viikkoja on edessä vielä peräti kolme ennen kuin ajatukset voi suunnata jouluiluun. Joululahjat alkavat olla jo paketissa ja joulusuunnitelmatkin täysin selvillä, joten mikäs tässä odotellessa Joulupukkia. Olen ollut jo pari viikkoa täysin joulumielellä liikenteessä. Glögin hörppiminen on tullut osaksi iltarutiineja, tunnelmavalot ovat roikkuneet ikkunassa jo pari viikkoa ja viime viikonloppuna korkkasin paketista esiin jopa upouudet joululakanat. Toissapäivänä paistelin joulutorttuja ja eilen tilasin ainekset joulukortteja varten. Jouluneulekautta odotellessa voi onneksi turvautua vanhaan henkkamaukan mikkipusakkaan.

Iloista mieltä aurinkopäivään kaikille! <3

PB272596 PB272624


Posted in and tagged by NOORA.