TASKUSSA PIENI PALA LUONTOA

lastucase lastucase lastucase

Sen lisäksi, että synttärisankari saa nyt pötkötellä upouudella sohvalla,  Matin puhelin on saanut uuden lookin ylleen. Tämän tyylikkäämpää puhelinta en hetkeen olekaan nähnyt; tilasin nimittäin Matille kuoret, jotka kääntävät katseen – persoonalliset, sydämelliset, suomalaiset ja ennen kaikkea viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeistellyt Lastu-kuoret. Nyt Matin mukana kulkee aina pieni pala luontoa.

Lastu tuli minua jokin aika sitten vastaan Facebookin uutisvirrassa ja pian löysinkin jo itseni verkkokaupasta ihastelemassa toinen toistaan upeampia kuoria. Käsintehdyt, aidosta puusta valmistetut kuoret veivät sydämeni välittömästi ja tiesin, että Matti tulisi rakastamaan niitä. Koska kännykkä kulkee jatkuvasti mukana paikasta toiseen, se ansaitsee ylleen laadukkaat ja upeat kuoret.

lastucase

Itse laitoin tilaukseen Matin iPhoneen sopivat kuoret ja puuvaihtoehdoista valitsin kauniin pähkinäpuun. Ilmainen kaiverrus kuului myös kauppaan, ja syntymäpäivien kunniaksi takakantta koristaa nyt merkityksellinen MJH 30-merkintä. Tyylikäs kaiverrus on sopivan huomaamaton, mutta tekee lahjasta mielestäni todella spesiaalin. Kuorien (iPhone SE) hinta jäi lopulta alle 30 euroon, mikä on mielestäni todella kohtuullinen hinta näin upeille, käsityönä tehdyille kuorille.

Lastun verkkokaupasta löytyy kuorien lisäksi muitakin upeita aarteita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kalannahasta tehty lompakko tai tyylikäs läppärisuoja? Veikkaan, että nämä lahjat ilahduttaisivat taatusti pukinkontissa.

Itse taidan myös kirjoittaa Joulupukille.

lastucase lastucase


Posted in and tagged by NOORA.