TYTTÖENERGIAA PIMEÄÄN SYKSYYN

PB020200 PB020144 PB020198 PB020153

Tämä pimeä vuodenaika ja sen mukanaan tuoma väsymys aiheuttavat helposti sen, että työpäivän jälkeen tulee yhä helpommin ja helpommin jäätyä vain sohvannurkkaan mököttämään. Itse tulen kotona kököttämisestä vain entistä väsähtäneemmäksi ja monesti myös kiukkuiseksi, kun ilta kuluu vain koneen ääressä nuokkuen. Tälle syksylle asetinkin itselleni kovin simppelin tavoitteen: keksi mukavaa tekemistä pimeisiin arki-iltoihin. Arjessa puurtamiseen saa mukavasti lisäboostia, kun iltoihin suunnittelee kivaa ohjelmaa eikä jää neljän seinän sisään angstaamaan.

Eilinen oli hyvä esimerkki illasta, josta saa energiaa ja hyvää fiilistä pitkälle syksyyn. Kokosimme yhteen pienen tyttöporukan ja otimme suunnaksi Tapas Bar Inezin Pellavatehtaankadulla. Sukulaismimmien treffi-ilta oli juuri sitä mitä kylmään syysiltaan tarvittiin. Ja kuin kirsikkana kakun päällä, iltamme kruunasi tunnelmallinen ikkunoiden takana sadellut ensilumi, joka kuorrutti keskustan kevyeen lumivaippaan.

PB020146 PB020177 PB020180

Inez on täydellinen paikkavalinta rentoon illanviettoon, ja listalta kukin löytää varmasti jotakin herkuteltavaa. Ihastuin itse Barcelonassa käydessäni kovasti erilaisiin tapaksiin ja Inez siivittää makumaailmallaan minut miltei Barcelonan fiiliksiin. Tilasimme eilen ison valikoiman erilaisia tapaksia eteemme, joista kukin sai napsia oman makunsa mukaan suuhunsa herkkuja. Oma ikisuosikkini ovat nuo hurjan herkulliset bataattiranskalaiset, mutta juustolautanen oli myös aivan loistava valinta neljän herkuttelijan kesken jaettavaksi. Testasimme myös sinisimpukoita, jättirapuja ja muutamia muitakin herkkuja, ja päätellen siitä, että kukin lautasista tyhjeni illan aikana, tyttöporukkamme oli äärimmäisen tyytyväinen tarjontaan.

Minulla oli kovat paineet valita seurueellemme sellainen paikka, jossa kaikki viihtyisivät, mutta päätellen iloisesta puheensorinasta ja lautasilta katoavista herkuista — ONNISTUIN! ;)

PB020156PB020175PB020168


Posted by NOORA.