KUMMITTELUA

PA299768 PA299822 PA299795

Olin niin innoissani viime lauantaina. Pääsin nimittäin testailemaan uutta kameraani karmaisevan hurjaan ympäristöön. Rakastan yli kaiken tällaisia tapahtumia, joissa riittää kuvattavaa ja nähtävää, ja pakko myöntää, että lapsenmielinen norppa oli todella vaikuttunut Koiramäen Kummitusjuhlasta- en myönnä pelänneeni kovasti, mutta hieman jäi harmittamaan, että selfie jäi ottamatta kummituksen kanssa!

Koiramäki on kuorrutettu vielä tulevana lauantaina hämähäkin seiteillä, kun Koiramäessä vietetään tämän syksyn osalta viimeistä Kummitusjuhlaa. Tulevana pyhäinpäivänä Koiramäki avaa ovensa klo 16.00 ja juhla jatkuu pitkälle iltaan, klo 20.00 saakka. Tapahtumaan kannattaa astella naamiaisasuissa, sillä jo portilla teeman mukaisesti pukeutuneille kummitusjuhlijoille on luvassa yllätys. Niin aikuiset kuin lapset olivatkin pukeutuneet viime lauantain juhlaan hurjan hienosti! Pieniä ja vähän isompiakin noitia ja kummituksia viiletti ohitseni yksi toisensa jälkeen.

PA299844 PA299798 PA299766 PA299826 PA299833

Kummitusjuhlassa on paljon ohjelmaa eritoten pikkukummituksille, mutta kyllä tällainen isompikin mörkö viihtyi juhlassa vallan mainiosti. Aitauksissa ihastuttivat herttaiset Koiramäen asukkaat ja  hei, lauantain treffit kannattaa ehdottomasti sopia tunnelmallisten kummitusjuhlaherkkujen ääreen Kahvila Guggelbööhön. Koiramäen alue on normaalistikin hurmaava nähtävyys, mutta kummituspuvussaan se herättää ihastusta vielä jopa hitusen enemmän. Tapahtuma lennätti ainakin allekirjoittaneen Halloween-tunnelmaan!

PA299807 PA299848 PA299845 PA299802PA299856

Kröhöm, oma asupanostukseni jäi tällä kertaa nollaan, mutta laukussa roikkuva väriään vaihtava Punanaamion hurja kummitus herätti kuitenkin kovasti ihastusta. Eikös tällainen mustiin pukeutunut bloggaaja käynyt kummituksineen vaikkapa kummitusten kouluttajasta..

Joko te juhlitte Halloweenia vai ovatko kammottavat kummittelut edessä vasta tulevana viikonloppuna?

PA299829 PA299809 PA299839

*Pääsylippu tapahtumaan saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.