EPÄONNINEN TAKKI

IMG_1311 IMG_1298 IMG_1309


VILLAKANGASTAKKI H&M     HUIVI H&M     NEULEMEKKO LINDEX    SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*saatu)

KUVAT : IINA MOUKOLA / MOUMOU


Hyrrr! Se on täällä! Talvi on täällä! Käydessäni läpi vaatekaappini takkitilannetta ensilumen jo sadellessa maahan huomasin, että kaapistani uupuu kokonaan kunnollinen pitkä ja lämmin takki, jolla pärjäisin tilanteessa kuin tilanteessa. Tällainen klassinen takki kun taipuu niin arkeen kuin juhlaankin, ja talvitakista puhuttaessa on tärkeää, että sen sisuksissa tarkenee kylmissä viimoissakin.

Osuin napakymppiin heti H&M:lle suunnatessani, kun tämä vaalea takki täytti kaikki vaatimukseni. Sen lämmittävät ominaisuudetkin tuli testattua eilen ääriolosuhteissa, kun räpsimme Iinan kanssa meren rannassa asukuvia ennen Ikean jouluiltaan saapumista. Oli meinaan kylmä!

IMG_1305 IMG_1308 IMG_1300 IMG_1302 IMG_1307

Ja jos joku pelkää vaalean takin hankkimista sen aran värin vuoksi, no worries girls. Matkustin eilen autossa Rautatieasemalle takin vyö puoliksi ulkona auton oven välistä ja meinasin porata pienet itkut, kun näin millaisessa kunnossa vyöni on. Se oli niiiiin kuran kuorruttama, että epäilin sen menneen lopullisesti pilalle. Mutta vielä mitä. Pyyhin kurat pois kuivalla paperilla ja olen melko varma siitä, että lopputulos on niin siisti, että kukaan ei kuvista uskoisi tuollaista edes tapahtuneen muutama tunti ennen asukuvien ottamista.

Huh. Meinasi nimittäin nousta kylmä hiki otsalle, kun aloin jo miettiä, että mistä ihmeestä löytäisin takkiini uuden vyön tilalle.

Koska tänäkin aamuna heräilimme kirpsakkaan pakkasaamuun, muistuttelisin vielä, että myssyarvontaan ehtii osallistua enää tämän päivän ajan. Lämmintä perjantaifiilistä kaikille! <3

IMG_1304IMG_1299


Posted in and tagged by NOORA.