MYSSY NIMELTÄ NÄPPILÄ (+ARVONTA)

PA309872 PA309964 PA309880

Oli harmaa aamu. Oli viileä tuuli. Oli puusta putoava ruosteenruskea lehti. Oli järvellä kiitävä joutsen. Oli punaiset posket. Oli jäätyvät näpit.

Oli lämmin olo. Oli Myssy, joka toi hymyn huulille.

PA309997PA309927 PA309898

Kuten ehkä jo tiedättekin, arvostan valtavasti kädentaitoja. Yritän niitä itsekin parhaani mukaan vaalia ja arvostan kovasti sitä, että vaatteitteni ja asusteideni joukosta löytyy tuotteita, jotka ovat uniikkeja ja suomalaista käsityötä. Siksi tämä yhteistyö onkin tehnyt tämän maajussin morsiamen ihan erityisen onnelliseksi.

Koska kokemuksesta tiedän, että mummojen puikoilla kilisee rakkaus, taito ja kokemus, olin aivan sydän sykkyrällä onnesta, kun kuulin, että Myssyfarmi haluaisi lähettää minulle oman myssyn. Eikä ihan minkä tahansa myssyn, vaan saisin kunnian olla ensimmäinen, joka suunnittelisi itselleen myssyn Myssyfarmin Design Your Own Myssy-appilla. Huh, mikä kunnia! Minulla meni valehtelematta muutama tunti tuon hauskan sovelluksen parissa, jossa pystyt tosiaan alusta asti suunnittelemaan oman myssysi. Saat valita koon, mallin ja värit ja jopa sen, keikkuuko myssysi päällä tupsu vai ei. Kun designisi on valmis, tilaus lähtee eteenpäin pöytyäläisten myssymummojen puikoille, ja pian päätäsi koristaa ainutlaatuinen myssy.

Design Your Own Myssy-ohjelman käyttäminen on niin hauskaa, että varaa viereesi lämmin kuppi kaakaota ja jotain naposteltavaa. Itse innostuin suunnittelemaan sovelluksella kymmenen erilaista pipoa, joista suosikikseni nousi lopulta tämä:

nooramyssy

Oma myssyni on nimeltään Näppilä, kaksi siinä käytetyistä luonnonvärisistä villoista ovat lampaiden omia luonnollisia sävyjä ja suunnitelmani perusteella sen neuloi minulle Soili-mummo. Lämmin kiitos sinne Pöytyälle. Soili, myssyni on aivan ihana. Ja kyllä muuten hymyilyttää, kun miettii, että kannan Näppilää, ihan itse suunnittelemaani myssyä, syysviimoissa päässäni! Villa on pesty kevyesti käsin ja siinä on tallella lampaanvillan rasva eli lanoliini. Myssy ei siis ole ainoastaan superpehmeä ja lämmin, vaan se myös hylkii vettä ja likaa. Eikö olekin ihana ajatus, että ihan kuka tahansa voi Myssyfarmin kautta saada mummon tekemän myssyn päähänsä?

PA300002 PA309960 PA309965

Myssyfarmi haluaa pitää myös teidän päänne lämpiminä syyspuhureissa ja yhteistyössä järjestämme arvonnan, josta yksi onnekas voittaa itselleen vapaavalintaisen myssyn. Voittaja saa valita myssynsä Myssyfarmin mallistoista (pois lukien Luksus-mallisto) tai halutessaan voittaja voi suunnitella palkintomyssyn Design Your Own Myssy-appilla. Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta 4.11. mennessä. Kerro kommentissasi minkä myssyistä valitsisit itsellesi Myssykaupasta vai suunnittelisitko myssyn ihan itse voiton osuessa kohdalle.

Myssyfarmi tarjoaa lukijoilleni myös CURIOUSMYSSY20 alekoodin, jolla saat myssyostoksestasi -20 % alennusta 10.11.2016 asti. Etsit sitten lahjaa vastasyntyneelle tai vähän varttuneemmalle ystävällesi, Myssyfarmilta se löytyy taatusti. Jaan iloksenne myös Matin oman designin. Poikaystäväni seurasi vierestä, kun suunnittelin omaa myssyäni ja ilmoitti sitten tomerasti haluavansa myös testata applikaatiota. Tallensin designin koneelleni talteen, jotta voin vaikka yllättää Matin omalla designmyssyllä, kun hän viettää 30 v.-syntymäpäiväänsä marraskuussa.

myssyfarmi

PA309909

Tältä palkitulta luomutilalta ja ekodesign-yritykseltä peräisin olevat myssyt ovat ehtineet niittää mainetta jo maailmallakin, enkä ihmettele sitä lainkaan. Pöytyäläiset myssymummot neulovat puikoillaan suomenlampaan luomuvillasta nimittäin myssyjä, jotka on tehty suurella sydämellä.

On myssy, joka tekee onnelliseksi.

PA300006 PA309976PA309884

*Arvonta toteutetaan yhteistyössä Myssyfarmin kanssa. Kuvissa nähty myssy saatu blogiyhteistyön kautta.


Posted in and tagged , , by NOORA.