KIHARABAARIN KAUTTA

PA279366 PA289725 PA279402 PA279400

Ensimmäisestä yhteistyöstäni Rapunzel of Swedenin kanssa on jo vuosia aikaa. Blogin kautta saadut klipsipidennykset olivat jo tuolloin mielestäni yksi maailman parhaista keksinnöistä ja yhtä katastrofaalista sinettipidennyskokeilua lukuunottamatta, kaikki pidennykseni ovat olleet Rapunzel of Swedeniltä peräisin. Ensimmäiset pidennykseni olivat tosiaan sinetit ja ne minulle laitettiin eräässä kampaamossa. En muista minkä merkin pidennyksistä oli tuolloin kyse, mutta hiukseni menivät niin kauheaan kuntoon, että sen kokemuksen jälkeen pysyin suosiolla vain hyväksi havaitsemissani Rapunzelin tuotteissa. Virheistä oppii ja sitä rataa.

Viimeisimmistä pidennyksistäni on ehtinyt vierähtää jo jonkin aikaa. Omat hiukseni kasvoivat vihdoin sen verran mittaa, että pidennykset saattoi unohtaa joksikin aikaa. Pitkään käytinkin pidennyshiusta vain volyymin tuomiseksi. Ainahan lisähiusta ei tukkaan laiteta pituuden kasvattamiseksi; ohuet hiukset saa hetkessä tuuhennettua Rapunzel of Swedenin hiuksilla, jotka siten leikataan omaan mittaan. Pidennysten aika on siis omalta kohdaltani ainakin joksikin aikaa ohi (never say never, tuolla pidennysten keskellä saatoin taas hetken aikaa haaveilla megatukasta.. <3), mutta nykyään myös Helsingissä sijaitsevan Rapunzel of Swedenin kampaamomyymälän tuoliin istahdin torstaina erittäin mielelläni. Kuka muka kieltäytyisi mahdollisuudesta istuutua kiharabaariin?

PA279368 PA289730 PA279392

Helsinki-päivääni kuului siis ihana hemmotteluhetki, kun Rapunzel of Swedenin Rosa taikoi hiuksiini upeat Hollywood-kiharat. Hieman epäilin josko kiharat pärjäisivät hetkeäkään kauemmin rankkasateessa, mutta vielä perjantaiaamunakin kutrini olivat kuin vastalaitetut! Todellista tukkataikaa! Ottaen huomioon, että vietin puolet päivästäni sateessa tarpoen, on tämä mielestäni melkoinen saavutus. Instagramissa ehdinkin jo asiaa hehkuttaa (todistusaineistoa täällä!) ja suosittelenkin, että jokainen ahkera kihartelija ostaa itselleen purtilon tuota Rapunzelin omaa lämpösuojaa, joka sisältää myös kevyen kosteussuojan.

Curl Bar tulee pelastamaan varmasti monen monta hiuskriisiä. Ennen tärkeää tilaisuutta tuntuu luksukselta istahtaa osaavan Rapunzel of Sweden-tiimin hemmoteltavaksi kiharabaariin ja alle 15 eurolla kutreillasi on pian upeat kiharat! Aion hyödyntää tätä palvelua jatkossakin; myymälä sijaitsee Citycenterissä, aivan Rautatieaseman läheisyydessä, ja mikä olisikaan mukavampaa kuin istahtaa junamatkan jälkeen ammattilaisten hoiviin laitattamaan kutrit kuntoon!

Helsingin kampaamosta löydät todellisen tehotiimin taitavia ja upeita tyttöjä. Käyhän sinäkin tutustumassa ja ihastumassa ja mikäli haluat lukea lisää Rapunzel of Sweden-kokemuksistani, tsekkaa ainakin nämä postaukset:

Oh Rapunzel, Rapunzel (2012)
Uuden tukan lauantai (2012)
Looong, loooonger.. (2012) <– oma kaikkien aikojen suosikkitukkani! <3
Kevätturkki (2015)

.. ja nyt mun tuli aivan jäätävä ikävä noita vuoden 2012 megakutreja.

PA279396 PA279381 PA279369 PA289735

*Kiharat ja kuvissa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta.


Posted in and tagged by NOORA.