OLIVIA PALERMOA KYNSILLÄ

PA208753 PA208761 PA208772PA208782

Kun Ciaté ja eleven lähettivät minulle suloisen yllätyspaketin jokin aika sitten, löytyi tuotteiden joukosta herkkupala, joka pääsi kynsille heti alkavan loman kunniaksi. Tämä lakka on täydellinen lomalakka- se tuo mieleen pitkät sunnuntaiaamut untuvatäkkien alla, syömäni vaaleanpunaisen leivoksen Eiffel-tornin juurella ja kuulaan kuuralla kuorrutetun pakkasaamun aurinkoisena syyspäivänä. Se on herkkä ja pehmeä, kaunis ja lämmin, se on Olivia Palermo x Ciaté London-kokoelman helmi Sunday’s.

Ciatén laadukkaat kynsilakat ovat vakuuttaneet minut kerta toisensa jälkeen, mutta yllätyspaketin sisuksista löytyi myös Ciatén muita kosmetiikka-aarteita, joiden testaamista odotan innolla. En esimerkiksi aiemmin ole päässyt käsiksi Ciatén luomiväreihin, joten pian pääsen kertomaan teillekin, miltä uudet tuttavuudet vaikuttavat. Lomalakka oli nyt kuitenkin kaikessa ihanuudessaan niin osuva lahja, että se pääsi testiin ja kynsilleni välittömästi. Vaalea nude on erinomainen ”jokapäivänlakka”, ja sen lisäksi, että fashionista Palermon pullon design on huikea, myös lakka on taattua Ciaté-laatua.

Tähän ei voi olla ihastumatta. Napatkaahan tästä hurmaava lahjavinkki talteen joulua silmällä pitäen. Moni kosmetiikan ystävä rakastuisi taatusti jo pelkästään Olivia Palermo-lakan luksusta henkivään, kullalla koristeltuun pakkaukseen.

Herkkää ja herttaista keskiviikkoa. <3

PA208763 PA208775 PA208768

Olivia Palermo x Ciaté London Sunday’s-kynsilakka saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.