NEULEMEKKO IN ACTION

PA229266 PA229300 PA229288 PA229269


NEULEMEKKO LINDEX    LEGGARIT GINA TRICOT    NILKKURIT ECCO (*saatu blogin kautta)


PA229292

Olin käynyt ihastelemassa Lindexin verkkokaupassa tätä neulemekkoa jo useammankin kerran, mutta ostoskoriini asti en sitä kuitenkaan vielä ollut ehtinyt klikkailla. Ajattelin nimittäin, että on parempi käydä paikan päällä sovittamassa mekkoa sen sijaan, että olisin harmitellut verkosta tehtyä hutiostosta sitten kotona. Lopulta kävikin sitten niin, että viime torstai oli kerrassaan huikaiseva päivä, kun ensin törmäsin sattumalta tähän Manse-legendaan ja sen jälkeen löysin haaveilemani uutuusmekon -20% alennuslapulla varustettuna Lindexin rekistä roikkumassa. What are the chances guys! Meneillään oli ilmeisesti jokin neulekampanja ja 40 euron hinnasta tippui pois mukava siivu, mikä lämmitti mieltä ja lompakkoa kovasti.

Mekko on päällä juuri niin mukava kuin miltä se näyttääkin, ja se istuu ylle kauniisti. Pussihihat tuovat asuun ihan omanlaisensa fiiliksen ja kaunis pääntie on malliltaan kovasti mieleeni. Erinomainen syksyasu syntyykin tämän mekon ympärille vaivatta; et tarvitse sen kaveriksi kuin lämpöiset leggarit ja sirot nilkkurit.

Josko tässä olisi aineksia vaikkapa huomisen Helsinki-päivän lookiksi.. <3

PA229302 PA229285 PA229305


Posted in and tagged by NOORA.