KALUSTO KUNNOSSA

PA229187
PA229214

Jaoin Instagramissa viikonloppuna mystisen kuvan virnistelevästä Norpasta, joka halaili ikionnellisena Rajala Pro Shopin muovipussia. Pussi kätki sisäänsä aarteita, joiden ostamista olen pähkäillyt ja pohtinut pitkään ja joiden eteen on ruokittu säästöpossua kerran jos toisenkin. Ja siellä ne nyt sitten olivat pussin pohjalla, upouudet parhaat kaverini.

Hyvästien jättäminen sai miltei kyyneleen vierähtämään poskelle, kun vanha kaverini joutui jäähylle. Se sama kamera on matkannut päivittäin kanssani jo useamman vuoden ajan paikasta toiseen, mutta kiukutteleva ja omapäinen masiina oli nyt tullut tiensä päähän. Alusta asti oli päivänselvää, että uusikin kamerani tulee olemaan Olympukselta, mutta vasta erästä Olympus-gurua haastateltuani, uskalsin panostaa runkoon vielä hitusen enemmän mitä aiemmin olin suunnitellut.

PA229205

Ja sitten ostoksille! Nyt on heti alkuun annettava valtava kimpullinen virtuaaliruusuja Tampereen Rajala Pro Shopin kaksikolle, Päiville ja Lasselle. Siinäpä vasta ammattitaitoinen ja hommansa osaava myyjäkaksikko. En muista koska viimeksi olisin saanut missään noin hyvää palvelua ja tyhmimpiinkin kysymyksiini vastattiin kärsivällisesti. Sain rauhassa testailla runkoja ja objektiiveja ja sain asiantuntevaa opastusta uuden kamerani käyttöönoton kanssa.  Ja ei, nyt ei ole kyse miltään osin blogiyhteistyöstä, vaan vilpittömästi tyytyväisen asiakkaan kiitoksista.

Mutta kuka nyt sitten onkaan uusi paras kaverini? Rumpujen pärinää! Se on Olympuksen OM-D E-M1. Runko, josta olen haaveillut pienen ikuisuuden, mutta täytyy myöntää, että nuukuus on iskenyt aina kaupoille lähtiessä. Nyt runko oli niin timanttisessa alessa ja mukaan sai vielä akkukahvankin, että en enää aikonut kävellä onneni ohi. Samassa rytäkässä lahjoin itseäni vielä 17mm-objektiivillakin ja se jos mikä on osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi. Kieltämättä pientä hikeä pukkasi otsalle Visan vinkuessa, mutta niinhän se on, että kamera on kuitenkin melko oleellinen apuväline valokuvausta ja bloggaamista harrastaessa..

Postaamatta on vielä parit vanhalla kameralla otetut kuvat, mutta olen melko varma siitä, että huomaatte koska uusi superkamera pääsee tositoimiin. Tällä kalustolla tehdään nimittäin taikoja!

Joulupukille täytyy tosin vielä kirjoittaa. Menin ja testasin nimittäin myymälässä 75mm-objektiivia. Täytynee ostaa siis uusi säästöpossu.

PA229218 PA229221


Posted in and tagged , by NOORA.