ANNOS PRESSIPÄIVÄN HERKKUJA

PA279434 PA279425 PA279412 PA279444 PA279447 PA279416 PA279420 PA279432

Oi, oi, mikä päivä! Kesälomani viimeinen pätkä alkoi tänään oikeinkin kesäisissä tunnelmissa. Sää oli kuin suoraan Suomen juhannuksesta ja pressipäivän rekeillä roikkuivat ensi kevään ja kesän herkut- täydellinen aloitus kesälomalle siis!

Kiirehdin jo seitsemän jälkeen aamulla junaan ja takana onkin pitkä mutta ihana päivä Helsingissä. Kiersin pressipäivillä, kävin Kirjamessuilla ja ehdin vielä istahtaa kiharabaariinkin. Kun loppupäivästä kipittelin sateen kastelemana junaan, alkoi uni jo painaa silmäluomia sen verran, että tänään jaan teille vain parhaat palat pressipäivien rekeiltä, vaikka päivässäni riittäisi kertomista piiiiitkäänkin postaukseen.

PA279440PA279478PA279446

Joten pähkinänkuoressa; yllätys, yllätys, sydämeni valloitti jälleen Odd Molly ja eritoten tuo sinivalkoinen Stockholm-bombertakki. Odd Molly-kuumeeni ei vain ota laantuakseen ja jotenkin nuo toinen toistaan hurmaavammat värit ja printit jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Ennen kuin kelloja on edes siirretty talviaikaan, on minulla siis ilmeisesti jo tulevan kesän ostoslista koottuna.

Bomberin lisäksi sydämeni sai sykkimään tuo herkullinen Epic Foodsin nyhtökaurasalaatti. Söin tänään ensimmäistä kertaa nyhtökauraa ja tuo taivaallinen salaatti vei kielen mennessään. Nyt ymmärrän miksi nyhtökaura on niin käsittämättömän suosittu juttu.

Laahustin juuri Makuunin kautta kotiin ja pöydällä odottaa kasa leffoja katsottavaksi. Viimeistellään siis mukava päivä vielä kaivautumalla Matin kainaloon leffaillan ajaksi. Huomenna jatketaan uusin kujein, ihanaa iltaa kaikille. <3


Posted in and tagged , by NOORA.