KESÄSYYSLOMALOMALAINEN

IMG_0974IMG_0973IMG_0969 IMG_0978

HUIVI BIK BOK     NEULEMEKKO LINDEX      TAKKI VERO MODA     LEGGARIT GINA TRICOT      NILKKURIT VAMOS (*saatu)       REPPU COSTO

IMG_0971

Jes, mun sisäinen kelloni viettää tänään jo torstaita! Säästelin nimittäin kesälomastani viikon juurikin näitä syksyisiä hetkiä varten, kun aamulla herätessään luulee pimeydestä päätellen heränneensä keskiyöllä. Korvat miltei lähtevät syyspuhureiden matkaan ja syysväsymys toistuu joka toisessa lauseessa, jonka kavereitteni kanssa vaihdan. Viime viikolla käytin lomastani pari päivää, tällä viikolla jatketaan. Ensin painetaan tukka putkella duunia kuitenkin alkuviikko.

Pistetään nyt kuitenkin purkkiin vielä viime viikon kesälomapätkä ja laitetaan jakoon asukuvia lempparisyksyasustani. Onneksi olin pukeutunut syyslomaretkelleni asianmukaisesti. Kuten eilen jo kerroinkin, syyslomareissulle suunnattiin perjantaina Korkeasaareen. Hyppäsimme mamin kanssa Rautatiasemalta bussiin, joka kiidätti meidät suoraan eläintarhan portille, mutta lämmin bussikyyti oli hetken kuluttua muisto vain, kun portit aukesivat ja lähdimme saarikierrokselle. Onnistuimme valitsemaan retkipäiväksi syksyn kylmimmän päivän so far, mutta mikäs siinä kierrellessä, kun välillä käväistiin lämmittelemässä Amazoniassa. Äitikin oli varautunut onneksi asianmukaisesti- mukana oli nimittäin hanskat, joilla pystyi pelaamaan Pokémon Go:ta ilman, että sormet jäätyivät..

IMG_0972 IMG_0975

Koska syyslomareissu Helsinkiin oli kaikin puolin niin onnistunut, suuntaan samalle suunnalle tälläkin viikolla. Olen syksyn aikana käynyt Helsingissä miltei kerran viikossa ja tuo suurkaupunki alkaa tuntua jo oikeinkin kodikkaalta. Enää en suunnista joka paikkaan Google Maps-luurissani, vaan pääsen jo hieman Stockaa ja Sokosta pidemmälle ilman karttaakin. Ihanaa, että noinkin lyhyen matkan päästä löytyy kaupunki, joka tarjoaa kaivattua vaihtelua arkeen. Ja vielä ihanampaa on, että enää ei tarvitse maksaa itseensä kipeeksi junalippuja hankkiessa.

Mutta hei, mitäs tykkäätte reissunaisen lookista? Joko lämpimät ja syksyiset neulemekot ovat vallanneet teidänkin vaatekaappinne?

IMG_0968


Posted in and tagged , by NOORA.