TAMPERELAISTEN HELMIEN KAUTTA KOTIIN

PA178743 PA178714 PA178718

Kaipasin eilen pientä haahuiluhetkeä keskustassa, ja töiden jälkeen jäljellä olikin onneksi vielä pienen pieni hippu energiaa, jonka voimin päätin lähteä tsekkaamaan vihdosta viimein, mitä ihania R/H:n aarteita INCH”iin olikaan rantautunut. INCH” on yksi tamperelaisista helmistä, joissa poikkean käytännössä aina, kun suuntaan keskustaan shoppailemaan. Koska R/H:n Mickey Square Dress kummittelee edelleen takaraivossani, päätin käydä kurkistamassa josko tuo unelmamekko löytyisi INCH”in rekeiltä.

Onhan INCH” teille jo tuttu juttu? Mehän järjestimme muun muassa pienen muotikirppiksen INCH”in alakerrassa, siinä Bistro Venlan vieressä, tänä vuonna.  Kiipeämällä portaat yläkertaan, edessäsi avautuu melkoisen ihana shoppailuparatiisi. Tuotteet on valittu INCH”iin selvästi tarkoin harkiten, ja INCH”istä löytyy paljon sellaista, mitä muualta Tampereelta ei saa käsiinsä. Siksi sieltä onkin niin kovin vaikea poistua tyhjin käsin. Jo heti sisään astuessani nuo superkauniit braletet kiinnittivät huomioni!

PA178720 PA178722 PA178728

Etsimääni mekkoa ei tällä kertaa löytynyt, mutta aloin lämmetä kovasti myös tuolle R/H:n mustaharmaalle puserolle, joka voisi olla jopa käytännöllisempi kuin mekko.. Ajatus jää siis vielä hautumaan mietintämyssyyn, mutta jotakin pientä tarttui kuitenkin mukaani INCH”in alepuolelta. Uudistettu ja inventoitu vaatekaappini alkaa olla tiptop-kunnossa, mutta pari pientä juttua sieltä vielä puuttuu. Esimerkiksi muutama hame.

Siksi olikin mahdoton tehtävä jättää alerekkiin roikkumaan -40%:n lapulla varustettua valkoista Minimumin hametta, joka osoittautui juuri sellaiseksi, jota olin etsinyt.

PA178733 PA178756 PA178748

Mikäli tulevana lauantaina liikuskelet keskustan suunnalla, kannattaa nokka osoittaa kohti INCH”iä. Myymälässä vietetään nimittäin POP UP-lauantaita, joka tuo mukanaan INCH”iin uusia brändejä ja promootiohintoja. Piipahdahan nauttimaan hyvästä fiiliksestä ja käy kurkkaamassa josko tekisit rekeiltä vaikkapa yhtä hyvän löydön kuin minä!

Ja kun shoppailut on hoidettu pois alta, nappaa evästä mukaan Bistro Venlasta. Vastaanotto oli kotona erityisen lämmin, kun kannoin mukanani paria salaattia; Matille häränpaisti-vuohenjuustosalaatti ja minulle savukala-leipäjuustosalaatti.

PA178758


Posted in and tagged , by NOORA.