SIITÄ MISTÄ MUFFINSSIAITA ON MATALIN

IMG_0853IMG_0855

FARKUT ZARA     TEKONAHKATAKKI ZARA      NILKKURIT VAMOS (*saatu)   NEULE H&M     LAUKKU H&M

IMG_0871 IMG_0854IMG_0855

Hei se olisi taas aika aloittaa uusi viikko! Tässähän pitää jo pian alkaa metsästää itselleen sitä täydellistä joulukalenteria ja kirjoitella Joulupukille. Kuukaudet viilettävät ohi niin ettei kalenteri meinaa perässä pysyä. Itse nautin niin suunnattomasti juuri tästä hetkestä, kun maailma on väritetty ruskalla ja valoa riittää (vielä toistaiseksi..) asukuvailuihin myös töiden jälkeen. Pian on aika taas niiden kellertävien loistelamppusisäkuvien, jotka saa suosiolla muuttaa mustavalkoisiksi. Vielä ei kuitenkaan kitistä niistä, vaan otetaan uusi viikko hyvillä mielin vastaan. Se pitää nimittäin sisällään pari kesälomapäivääkin!

Kävin eilen etätyöpäiväni lomassa haukkaamassa hieman ulkona happea ja jaloittelemassa Ikeassa, vaikka syyskoti alkaakin näyttää jo siltä, että sen uumenissa on kodikas olo ottaa syksy vastaan. Harvemmin sitä Ikeasta kuitenkaan lähtee kotiin tyhjin käsin ja tällä kertaa heräteostos tuli tehtyä jo keittiövälineiden luota. Muffinssivuokien viereen oli nimittäin sopivasti tuotu näytille Muffinsmix-pakkauksia ja sunnuntain herkkuvalinta olikin sitten sillä sinetöity.

IMG_0870 IMG_0851

Tölkki pitää sisällään siis jo valmiiksi kaikki muffinssien tekemiseen vaadittavat raaka-aineet, eikä joukkoon tarvitse lisätä kuin muutama desilitra vettä. Aineet sekoitetaan tölkissä yhteen ja kaadellaan suoraan muffinssivuokiin. ”Leipominen” ei enää helpompaa voisi olla, joten olinkin kovin epäluuloinen sen suhteen, mitä uunista lopulta tulisikaan pihalle. Mutta muffinssit olivatkin hämmentävän hyviä. Lisäsin niiden päälle vielä ennen uuniin laittamista puolukoita, ja lopputulos oli juuri sopiva sekoitus makeutta ja kirpsakkaa fiilistä. Muffinssitölkki onkin toisin sanoen  täy-del-li-nen vierasvara kaappiin. Tai sitten ihan vaan niitä hetkiä varten, kun laiskottaa.

Aurinkoista mieltä kaikkien viikkoon. Kipaiseppa kotiin Ikean muffinssihyllyn kautta jos tuntuu siltä, että maanantai ei nyt oikein lähde käyntiin, nam!

IMG_0873 IMG_0859


Posted in and tagged , by NOORA.