ASUKUVAT JHT:N KANSSA

PA067936PA067914PA067939 PA067927

TAKKI ADIDAS ORIGINALS    NEULEMEKKO H&M     LAUKKU ZARA    NILKKURIT MINNA PARIKKA

PA067941

Auringonlaskut saavat maailman säihkymään erityisen kauniina ja kultaisena näin syksyisin. Pehmeät auringonlaskut haluaisi pullottaa kaikki kirjahyllyn päälle, jotta niitä kaikkein pimeimpiä pakkasiltoja varten olisi sitten varmasti tallessa tarpeeksi aurinkoenergiaa.

Torstai-iltana Tampereen keskusta oli täynnä iloisia approilijoita, mutta mahduin vielä joukkoon ottamaan auringonlaskun kultaamat asukuvat Keskustorin kupeeseen. Ennen asukuvia käväisin kuitenkin hankkimassa kirjan, jonka halusin saada välittömästi ilmestymisen jälkeen hyppysiini. Sattumalta tutuilla kasvoilla varustettu teos sopi myös erinomaisesti asuni värimaailmaan. Molempiin mustiin lampaisiin toi väriä raikas ja kirkas punainen.

PA067950 PA067928 PA067956

Siinä se nyt on. Se takki, jota hehkutin jo lauantaina näissä mustavalkokuvissa. Bongasin takin alunperin Asoksen valikoimasta ja jo silloin se jäi kutkuttelemaan takaraivooni. Kun samainen takki sitten tuli vielä Zalandollakin vastaan, en yksinkertaisesti enää kyennyt malttamaan mieltäni, vaan laitoin maailman kauneimman takin ostoskoriin. Adidas Originals on lopullisesti vienyt sydämeni, ja tällä vuorillisella takilla pärjäilen vielä jonkin aikaa ennen kuin on hetki siirtyä toppatakkeihin. Parhaimmillaan se tosin on rentojen farkkulookien kanssa, neulemekkoni oli nimittäin niin lyhyt, että asussa ei ollut ollenkaan rento fiilis. Joulupukille kirjoitankin sitten tästä takista. Äiti kysyi jokin aika sitten, että joko olen hankkinut Adidaksen Cirandeira-verkkatakin ja menin sitten tyhmänä googlettamaan, miltä uutukainen näyttää. Tajuttoman upea tuokin.

Musta lammas on sen sijaan pian ahmittu kannesta kanteen läpi ja Jare Tiihosen elämänkerta ansaitsee lukukokemukseni pohjalta ihan ikioman postauksensa. Huh. Melkoinen opus. Joko se löytyy myös sinun kirjahyllystäsi?

PA067940


Posted in and tagged , by NOORA.