MUMMULASSA

PA037738IMG_0649PA037721

KANGASKASSI  IRINA K DESIGN       FARKUT ZARA        NILKKURIT VAMOS (*saatu)     NEULEMEKKO NOISY MAY*     TEKONAHKATAKKI ZARA       HUIVI GINA TRICOT      AURINKOLASIT H&M

IMG_0648

Sisuksissani iti eilen pieni ja herkullinen toive. Ajatuskin muorin tekemistä räiskäleistä sai salamannopeasti kuolan valumaan näppäimistölleni. Olin menossa Eva-mummua moikkaamaan töiden jälkeen ja koko päivän ajan ajatus maailman parhaista räiskäleistä palasi kerta toisensa jälkeen mieleeni.

Ja voi sitä onnentunnetta, kun pimpotin muorin ovikelloa! Sillä sekunnilla, kun muori avasi ovensa, vastapaistettujen lättyjen tuoksu tunki sieraimiini. Mistä ihmeestä muori aavisti, että lettukestit ovat juuri sitä, mitä syksyinen tiistaipäivä kaipasi? Taisimme leijailla samalla aaltopituudella. Räiskäleaaltopituudella.

PA037736IMG_0650IMG_0651

Sen lisäksi, että räiskäleet toivat lämpöä hyrrr-niin-viluiseen päivään, oli myös muorin sukkapuikoilta valmistunut meille lastenlapsille lämmikettä. Sain kotiinviemisiksi nimittäin kaksi paria villasukkia, jotka pitävät varpaat lämpöisinä syyspuhureissa. Nuo vihreät sukat pääsevät tosin jalkaan vain Ilveksen pelipäivinä; veikkaan, että tuosta eivät enää onnensukat parane! Väriyhdistelmä on ainakin kohdillaan.

Vaarin kuolemasta tulee tänään kuluneeksi tasan kolme vuotta, ja vaikka mieli toki edelleenkin on haikea, olen melko varma siitä, että juuri näin vaari toivoisi meidän syksyä viettävän. Yhdessä kikatellen ja lettukesteillä herkutellen.

Lempeää päivää kaikille. <3

PA037740


Posted in and tagged by NOORA.