ELÄIMELLISEN VIIKON EPPUTERVEHDYS

IMG_0635IMG_0634(1) IMG_0632

On kansainvälinen Eläinten päivä. Tänään rapsutellaan ja halitaan omia karvakorviamme vähintään tuplamäärä tavanomaiseen verrattuna ja kipitellään koiruuksien kanssa iltalenkki syyssäässä ihanien hajujen perässä nenä maata viistäen.

Kuvasin Eppua vaivaiset pari minuuttia ja muistikortilleni kertyi tuossa ajassa jokseenkin ilmeikäs setti kuvia. Voi kuinka sen tupsukorvatkin olivat oikein edukseen sähköisenä pakkasaamuna. Näiden rinnalla omat asukuvailmeeni ovat kyllä melko tylsiä.

Epun kuvapommituksen myötä koko meidän porukkamme toivottaa iloa ja onnellisia päiviä kaikkien eläimellisten tyyppien syksyyn.

Eläimellistä tiistai-iltaa! Keitäs karvakorvia sieltä ruudun toiselta puolen oikein löytyykään..? <3

IMG_0631IMG_0633


Posted in and tagged by NOORA.