SE VOIDE

PA037744 PA037756

Löysin sen! Ostin sen!

Ostan nykyään Lidlistä lähinnä kaikkea muuta paitsi ruokaa. Älkää käsittäkö väärin, edelleen käyn hankkimassa täytettä sieltä myös jääkaappiin, mutta nykyisin usein juoksen Lidliin sellaisten tuotteiden perässä, joita ei pistetä suuhun. Kesällä minulle muun muassa nousi melkoinen Lidl-mekkokuume ja kaappiini päätyneet  mekot ovatkin olleet odotetusti kovassa käytössä. Pian makuuhuoneeseemme muutti myös poikaystävätyyny ja viimeksi eilen ilahduin, kun samaisiin tyynyihin oli Lidlin valikoimiin tullut lisää tyynyliinoja. Nyt poikaystävätyynyni on vaaleanpunainen.

Ja sitten eräänä kauniina päivänä kuulin siitä voiteesta. Tiedättehän. Siitä voiteesta, joka peittosi kaikki kilpailijansa ja teki testiryhmän kasvot onnellisiksi. Se voide. Taatusti olet sinäkin siitä jo kuullut.

Ainakin hyllyt ammottivat Lidlissä tyhjyyttään.

PA037743

Tuo pieni oksalla killuva voidepurkki on nimittäin kuuluisa. Espanjalaisen kuluttajajärjestön tekemän kosteusvoidevertailun mukaan Lidlin oman kosmetiikkamerkki Cienin valmistama Aqua Moisturising Cream päihitti mennen tullen (huomattavasti) tyyriimmät kilpakumppaninsa. Tuotteita testattiin sokkotestein ja niiden kosteuttavat vaikutukset ihon pintakerrokseen laitettiin tarkistelun alle. Tutkimuksessa mukana olleiden 17 tuotteen joukosta esiin nousi voittajana tämä 3,29 euroa maksava voide. How cool is that!

Nämä tutkimustulokset kuultuani halusin ehdottomasti testata voidetta itsekin. Syysviimoista nokkiinsa ottanut kasvojeni iho nimittäin kaipaa nyt hemmottelua ja tokihan ihoaan haluaa helliä markkinoiden parhaimmistoon valitulla voiteella. Ensinuuhkaisu kertoo herkkänenäiselle aina paljon, ja mintunvihertävä Aqua Moisturising Cream sai miedosta tuoksustaan heti täydet pisteet. Voide levittyy kasvoille kuin unelma ja imeytyy ihoon hurjan tehokkaasti, jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi, hyvinvoivan näköiseksi.

Hyppysissäni taitaa juuri olla purkillinen ihmevoidetta. Ainakin se tuntui tekevän heti taikojaan. Aamulla iho oli terveen ja kosteutetun näköinen- minne ne kuivat läiskät oikein katosivat?

PA037750


Posted in and tagged , by NOORA.