LAUANTAIN LUOTTOMEKKO

P9176438 P9176471

Huutelen teille täältä ihanan lämpöisen mekon uumenista huomenia. Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa lauantaiaamu kuin venyttää sitä niin pitkäksi kuin mahdollista- juoda pari kuppia kahvia, virkistää flunssanjälkeistä mieltä ja kroppaa  kunnon aamiaisella ja samalla fiilistellä juuri alkanutta viikonloppua. Onko teillä jo viikonlopuksi suunnitelmia vai annatteko fiiliksen viedä?

Olen odottanut tätä päivää kovasti, sillä pääsen iltapäivällä mukaan Sokoksen Ladies First-tapahtumaan. Kuten jo aiemmin kerroinkin, Sokos Tampere tarjoaa tänään asiakkailleen huippuedun, kun S-Etukortilla saat ostoksistasi -20% alennusta 1. ja 3. kerroksen naisten vaatteista, alusasuista, asusteista ja jalkineista. Lähden itsekin kamerani kanssa liikenteeseen ja tarkoituksenani on ikuistaa tapahtuman parhaat palat myös teille nähtäväksi.

P9176458

Samaisen mekonkin löydät itse asiassa Sokoksen rekeiltä roikkumassa. Noisy Mayn harmaa mekko on kuin tehty tällaisia syysviikonloppuja varten. Alle ei tarvitse kuin lämpimät sukkikset ja asusi syyspäivää varten on valmis. Päälle nahkatakki ja huivi kaulaa lämmittämään, ja mekkosi taipuu yhtäkkiä myös viileämpiin säihin.

Olen melko varma, että tästä mekosta tulee yksi vaatekaappini luottomekoista. Se mekko, johon turvaudutaan silloin, kun vaatekaapista ei löydy mitään päällepantavaa.

P9176426 P9176448P9176434

*Noisy May-mekko saatu.


Posted in and tagged , , by NOORA.