BRENDA TULI TALOON

P9186574 P9186594 P9186572 P9186581 P9186599

Jos olisin tehnyt muutama viikko sitten blogiini ”Unelmieni laukut”-postauksen, tämä laukku olisi aivan varmasti killunut metallinhohtoisesta hihnastaan kollaasini nurkassa. Siinä laukussa olisi tosin kiikkunut myös aivan liian suolainen hintalappu, joka olisi saanut kukkaroni nyörit vetäytymään umpisolmuun. Kuvittelin aina, että Brenda jää kohdallani vain haaveeksi.

Kunnes sitten eräällä ruokatunnilla Facebookissa surffaillessani, feediini ilmestyi jotakin todella mielenkiintoista. Taru oli päättänyt, että hänen Brendansa etsisi uutta kotia ja supersalamana laitoin hänelle viestiä. Ja siinä se nyt on, minun oma second hand Brendani. Upea, ihana, taianomainen, sanattomaksi vetävä, Alexander Wangin luomus.

P9186578 P9186588 P9186567

Tilaihmeen sisuksiin mahtuu kaikki, mitä bloggaaja seikkailuillaan tarvitsee, joten samalla täyttyi pienen mustan laukun kokoinen kolo asustehyllystäni. Brendassa on asennetta, hauskoja yksityiskohtia ja nahka on niin laadukkaan tuntuista, että en yhtään ihmettelisi, vaikka laukku kulkisi olallani vielä silloinkin, kun suuntaan vanhainkodissa päivätansseihin. Brenda kulkee crossbodyna matkassa mukana, siinä on pikkutaskuja ja hihnan näppärä nahkainen levennys pitää huolta siitä, että kantaminen on vielä kaiken kukkuraksi mukavaakin.

Huoh. Täällä minä huokailen ihastuksesta. Hei, tuo tuossa pöydällä on yksi konkreettinen toteutunut laukku-unelma. Taidan ihan keittää iltakahvit sen kunniaksi.


Posted in and tagged by NOORA.