SECOND HAND SHOPPING | IVANA-AARRE TORISTA

P8315006 P8315032 P8315022 P8315030 P8315041curiousnooraMistä?: Tori.fi
Mikä?: Ivana Helsingin tulppaanitunika.
Hinta?: 30 euroa.
Minne?: Kesän kaipuuseen.
Kunto?: Ok. Pesun- ja käytönjäljet näkyvät.

Ivana Helsingin mekot ovat ihania. Niin ihania. Siksipä niitä ei juuri kirppiksiltä löydykään. Kun Ivana Helsingin vaatteen on kerran hankkinut vaatekaappiinsa, ei siitä halua luopua. Ikinä. Tein kuitenkin jokin aika sitten yhden elämäni parhaista second hand-hankinnoista kun yksi suosikkiprintilläni kuorrutettu tunika odotti Tori.fi:ssa uutta omistajaansa. Ostokseni kolahti pian postiluukusta alas ja se pääsi välittömästi kanssani ensi-iltahumuun.

Tätä tunikaa on selvästi rakastettu ja käytetty jo aiemmankin omistajan toimesta, mutta siitä huolimatta se tulee olemaan ihana aarre myös omassa vaatekaapissani. Ennen kaikkea, se on tämän Ivana-fanin ensimmäinen Ivana-vaate. Jään vielä odottamaan sitä päivää, kun joku päättää luopua Muumi-malliston herkuista ja myy niitä eteenpäin. Voi kunpa olisin silloin oikeassa paikassa oikeaan aikaan niinkuin Iina kerran oli.

Kuulitteko muuten uutiset, että Ivana Helsinki aikoo vähentää vaatteiden valmistusta ja alkaa järjestää muun muassa tapahtumia- innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Uusi aika alkakoon. Toivottavasti se pitää sisällään myös lisää mekkoja, jotka vievät jälleen allekirjoittaneelta jalat alta.

enkku2-1-1-1

I found an amazing second hand piece last week! This gorgeous dress/shirt is made by IvanaHelsinki, one of my favourite clothing brands ever, and I love this print so much. This colourful piece of clothing is perfect for the dark autumn.


Posted in and tagged by NOORA.